Ücretsiz hosting ve SSL nereden bulabilirim ?

art3m1s

Yeni üye
24 Şub 2023
6
3
2 yıl önce ücretsiz ssl hizmeti veren bir topluluk vardı ama ne kadar güvebilir ve seo konusunda ne kadar iyi olur bilemiyorum ücretsiz host ve domain güzel bir araştırma ile bulabilirsin ama maksimum 1 ay verirler
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,385
118
2,578
Ücretsiz hosting ve SSL hizmetlerini bir arada sunan birçok platform var. Bazı örnekler vereyim WordPress.com, GitHub Pages, Netlify ve InfinityFree gibi. Bu platformlar, kullanıcıların web sitelerini ücretsiz olarak barındırma imkânı sunarken aynı zamanda otomatik olarak SSL sertifikası eklemektedir.
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
4
288
Londra

Ücretsiz Hosting Sağlayan Bazı Platformlar:

  1. Heroku:
    • Heroku ücretsiz hosting sağlar ve çeşitli programlama dillerini destekler. Ancak, ücretsiz planın sınırlamalarına dikkat etmek önemlidir.
  2. Netlify:
    • Netlify statik siteler için ücretsiz hosting sunar ve ayrıca ücretsiz SSL sertifikaları sağlar.
  3. GitHub Pages:
    • GitHub Pages GitHub repositorilerinizden statik web siteleri yayınlamanıza olanak tanır. Ücretsiz hosting sunar, ancak sadece statik içeriklerle sınırlıdır.
  4. Firebase Hosting:
    • Firebase Hosting Google tarafından sağlanan bir hizmettir ve küçük projeler için ücretsiz hosting sunar.

Ücretsiz SSL Sertifikası Sağlayan Bazı Platformlar:

  1. Let's Encrypt:
    • Let's Encrypt ücretsiz SSL sertifikaları sağlayan bir servistir. Birçok hosting sağlayıcısı ve platform Let's Encrypt'i desteklemektedir.
  2. Cloudflare:
    • Cloudflare hem ücretsiz CDN (İçerik Dağıtım Ağı) sağlar hem de ücretsiz SSL sertifikalarını destekler.
  3. SSL For Free:
    • SSL For Free hizmeti, Let's Encrypt tarafından sağlanan ücretsiz SSL sertifikalarını almanıza yardımcı olan bir çevrimiçi araçtır.
Bu platformları kullanmadan önce, her birinin sunduğu hizmetleri ve sınırlamaları dikkatlice incelemeniz önemlidir. Ücretsiz hosting hizmetleri genellikle sınırlamalara sahip olabilir ve daha büyük veya karmaşık projeler için ücretli hosting sağlayıcıları daha uygun olabilir.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,427
49
973
Merhabalar

poyrazhostinge bakabilirsiniz bunun yanında infntyfree sitesine bakabilirsiniz.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.