S
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Kardeşim tasarım işi ilgimi çekti ama hiç bir bilgim yok.Şimdi nerden baslamalıyım ve ne yapmalıyım hangi programı kullanmalıyım bunlarla ilgili bilgiler verirmisin :)
    Oda senin bu işten zevk almana bağlı diyebilirim :) Amam picasayı bir dene. Çok basit olduğundan kolayda kavrarsın ;)
    Kullanması hangisinin daha kolay ?:) pek tasarımlarla uğraşan biri değilim yani güzel birşeyler ortaya çıksın yeterli :) en fazla 1 saat uğraşırım bir resim için :)
    Daha çok grafik üstüne çalışacaksanız Corel Draw diye bir program var. Kullanmadım ama işinizi görebilir. Ben yinede CS6 diyorum tabii :)
    Kendim Photoshop CS6 versiyonunu kullanıyorum CS2 sürümünden beri hepsini denedim ki doğal olarak CS6 ya eklenen özellikler olsun kullanım rahatlığı olsun diğerlerinden daha iyi. Diğer programlarla pek ilgim yok fakat fotoğraflarla uğraşacaksanız Photoscape , Picasa kullanabilirsiniz.
    Selam , grafik alanında çalışıyormuşsunuzda hangi programı önerirsiniz :) ben photoshop v.s kullanmıyorum bilmediğim için photoshop cs kaç önerirsiniz?:) veya başka program :) şimdiden teşekkürler .....
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.