Veteran 7
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
12,864

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Hala allahumeye benzeten var mı üstadım
    njvNWa.png
    Veteran7 onlayn 😄
    nasılsınız hocam? bulduğumuz açıklı siteleri ankaredteam ile paylaşmak suç veyahut yasak mıdır?
    selamın aleyküm iki haftadır bir problemimiz var destek olabilirmisiniz acaba sizden ricam.Saç Ekim firmasıyız biri bizim instagram sayfamızı çaldı bizi sürekli tehdit ediyor.ilgili mercilere de gittik bir sonuç alamadık.hesabı çalan kişi bizim adımıza sahte gönderiler hazırlayarak milleten para alıyor bunu nasıl çözebiliriz acaba tşk
    AlamutaRyhme
    AlamutaRyhme
    tamamdır hocam işte siber suçlar müdahale edip her şeyinizi geri alır. sadece beklemek kalır adamlar profesyonel olsa bile yakalanır.
    sadece beklemeniz gerekiyor.
    Ç
    çelikok65
    inş hocam tşk ederim
    AlamutaRyhme
    AlamutaRyhme
    rica ederim böyle durumlarda bizden değilde siber suçlardan yardım istemeniz gerekemekte şifrenizide #KçQw>D34 gibi koyarsanız çalamazlar.
    HOCAM UZAKTA OLAN BİR android İŞLETİMLİ TELEFONA EN HIZLI VE KOLAY ŞEKİLDE SIZMAK NASIL MÜMKÜNDÜR VE SIZMADA SMS ARAMA GİBİ KAYITLARI GÖREBİLMAMIZ OLABİLİYOMU EN KOLAY NASIL ÖĞRENİLEBİLİR TEŞEKURLER ANLAYIŞINIZ İÇİN
    Hocam hayırlı akşamlar dilerim öncelikle, ANKA CTF platforumunu duyurduğunuz günden beri heyecanla beklemedeyim. Forum Hakkında katagorisini takip ediyorum yeni bir güncelleme göremedim son durum nedir acaba? Daha fazla bekleyecekmiyiz?
    İyi Akşamlar Admin bey :) Anka saldırı timi lideriydin en son şuanda Administrator :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. R3X
  2. firehackturk
  3. 'Herodot
  4. Tcspy
  5. LifeHacker
  6. pcruss
  7. BÜRKÜT'
  8. WHITERUBY
  9. Crackmeci
  10. Extazİ
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.