ByZehirx
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
2,035

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Yarın öglene kadar bana yardımcı olmak adına. Herhangi biri X-Logger projesi için Apk "icon" yapabilirse eklerim projenin iconu olur. Sadece proje renk temasina içeriğine uygun ve özellikle "{ }" sembolleri kullanilmasi öncelikli { }
    Koca bir bayram geldi geçti adminlere iban bile attık haşlık göndersinler diye ama tık yok. Bari biz kardeşlerimize bayram hediyesi olsun diye X-Logger yapalım verelim :)
    The VODKA
    The VODKA
    Bu nasıl bir ALFA'lık... ADAM ADAM-
    Varmi halen yazın dilimlenen kavunun cekirdeklerini ayıklayıp balkonda damda tuzlu kurutup akşam citliyen daha dogrusu citlemeye çalişan kaldımi acaba :)
    Sabahın 8 tabi sıcak insanın içini ısıtan espiri beklenemeZ o yüzden sadece cabani takdir ederim :) ekmek 4 tl olmuş agam sen dolar resmi atiyon
    hayırlı bayramlar abi nasılsın....? ufak bir bayram hediyesi ibana gerek yokk benden olsun :)

    bpA1F.jpg
    @maryo50 hayırdır erkek aynı kahvede okey masasında taşmı döndürdük. Birşeyi okuyup okuduğun halde anlamıyorsan 2 seçenek vardır 1.Okuyup anlamiyorsan mevzu seninle ilgili değil demektir. 2.Seçenek vahim çünkü senin anlamadığın veya içerisinde bulunmadigin bir konuyu gercekten anlamadan yazmış olman biz ona Maydanoz deriz laf olsun torba olsun gibi.
    ByZehirx
    ByZehirx
    @maryo50 birşey daha asıl mesele
    Samimi veya bir birimizi forumda gören konuşan insanlar olmadigimiz için -Kanka-pampa-Baba-halaoglu- erkek-dayı-hişt pişt denmez alaycı yaklaşılmaz. Uyarım tekrar aynı potaya denk gelmiyek. Herkes işine baksin
    Abi biri bana açıklasın. Endüstri meslek liselisi veya bir anne bir bayan açıklasın.
    300 TL değerinde olanda 2.500 TL değerinde olanda "Evinde ÜTÜ bulunanlar" bu ürünlerin kabloları düz dümdüz olan varsa bana markasını söylesin limit 2.500 yarın gidip alacam abi ucuz diyip kablosu kalitesiz oldugundan pahalı olup ucuz gibi kablosu toplanan ütù nedir ya. Birgün çarpacak bizi abi
    Lüks hayatıma bak "Karpuz Kavun üzerine 🍯 bal " sonra diyorlar ki Emlakçı adamlar dolandırıcı :) ula ben dolandırıcı olsam sen bunu fark edebilinmi acaba.
    • Komik
    Tepkiler: P4$A
    "KARAHANLI"
    "KARAHANLI"
    kötü İnsanları hic sevmiyim uzak dırıyım ben şefim bu sayade üzilmiyim ama sevdiklerim üziliyir bende sinirilimi sitelere ddos atarık geciriyim şefim :)
    Psikolojim bozuldu arkadaş normal birsey olduğunu söyleyi. Sabah 6 öğlen 10 12 öğlen sonu akşama kadar uyku uyudum uyku normalde her uyandığımda yarınım yokmuş gibi yemek yiyorum uyuyorum uyanıyorum yemek yiyorum uyaniksam sofradayim sofra yoksa uyuyorum. Bu durumu bi tek ben yasamiyorum değilmi.
    Yaşlılık sendromu falan degildir inşallah
    yemek masasını görgüsüzlük olarak atanlar nerede acaba story manyakları
    haftanın 7 günü osmaniye de pazar kurulur.
    Karpuz tane 5 tl 10.kg kavun 5 tl 5,10 kg nektari kaysı üzüm (muz hariç) tüm meyvelerin kg 10 tl
    sizin o taraflarda karpuz ve kavun ucuzladımı arkadaşlar.
    Memati'
    Memati'
    Aslında normalde, alım gücü düştü. 2001 krizini aratmadı, hatta ondan hallicesi. Alışmak biraz güç olacak ama vatandaşın cebi dolarsa kısa sürede normalleşeceği düşüncesindeyim.
    ByZehirx
    ByZehirx
    iç anadoluda batı ve doğudaki hissedilen kriz görülmesede aynı ülkenin vatandaşı aynı meyveyi yiyemiyorsa bunun doğusu batısı yok anlayışındayız.
    tarladan karpuz kg olarak 2 ile 3 arası cıkıyor ama batıda doğuda bu kg 10 oluyor mazot hall falan derken iyice insanın iliklerine işliyor inaNIN allah yar ve yardımcımız olsun.
    Memati'
    Memati'
    Amin inşallah, zaten sebzeleri pahalı yapan nakliyedir, hububatı pahalı yapan elektrik, yakıt ve gübredir, tabi hepsi zincirleme olarak gidiyor, milletim için hayırlısı olsun, gençlerin şuan isyan etmek yerine üretimi desteklemesi gerekli, bağımsızlığın yolları aranmalı. Güzel memleketimin şuan hizmetçiden ziyade üreticiye ihtiyacı var.
    Normal bir hayat Monoton bir yaşantı.
    Semtin kötü çocukları nerede nerede
    Az kaldı Millet
    İşleri hafifletiyom ufaktan bugün elimdeki projeyi bitirdim yarin teslim edecem ondan sonra gene biz bize olacağız bir APK sürprizim olabilir size keyifler yerine gelir gene ;)
    P4$A
    P4$A
    ;) Piyasadaki en sağlam android coder ,adam ya canım abim
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. ByCyberx
  2. By G.
  3. Znéa
  4. Kutsal DEDE
  5. AseNa’
  6. Carlonhack
  7. mevxcek
  8. NyanCatTHT
  9. Mirliva
  10. BÖRÜ'
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.