'Anka
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
2,630

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Hayırlı akşamlar, kolay gelsin.
    'Anka
    'Anka
    Hayırlı geceler kusura bakma ufak bir ameliyat geçirdik o yüzden giremedim ama yakıştık yana yana.
    Ɲémesis
    Ɲémesis
    Çok geçmiş olsun umarım şuan iyisinizdir
    'Anka
    'Anka
    Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz.
    Gerçeği duymak, görmek. Her anlamıyla çok yakıyor. İlk başta hissetmiyorsun. Affalıyorsun, sonra zaten bildiğin o gerçek bir duvara toslamak gibi sarsıyor seni. Canın yanıyor, hissetmiyorsun. Bu acı zamanla birikiyor birikiyor seni içten içe yok ediyor, yaşayan bir ölüye çeviriyor. En çokta canını yakan başından beri olucakları biliyor olman. Savaşın geldiğini görüyor, ama bir tepki, bir savunma gerçekleştiremiyor olman.
    En çok bu yakıyor canını; kalbini koruyabilecekken, durup seyretmen... Oysa kalkanın elinde, senin onu kaldırıp kendini korumanı bekliyor. Ama senin kılın dahi kıpırdamıyor. Çünkü karşında ki insan senin herşeyinn, hayallerin, vazgecilmezin hem ona hep kendine kıyamıyorsun gerçekleri onun yapmış olduğuna inanamıyorsun ama inandığın gibi olmuyor. Yorulmuşsun çünkü hayattan, gerçeklerden, acılardan..
    Henüz tanışmamamıza rağmen, bütün akşam boyunca elimde olmadan seni düşündüm. Benim yalnızca bir düzine kadar ucuz, eskimiş karton ciltli kitabım vardı, onları her şeyden çok severdim ve hep yeniden okurdum. Ve şimdi bütün bu harika kitapların sahibi ve okuru olan, bu dillerin hepsini bilen, bunca zengin ve aynı zamanda da bunca bilgili biri acaba nasıl bir insandır, sorusu kafamı kurcalıyordu.
    Seni tanıyan son insanda öldüğünde, bu dünyaya hiç gelmemiş olacaksın...
    “Kimse senin nelerle başa çıkmaya çalıştığını, neleri yendiğini, yenemediğini, kimlerin yanında olmak istediğini, nelerin başını ağrıttığını, neler hissettiğini, neleri hissetmekten korktuğunu, içini senden daha iyi bilemez. O yüzden dik yürü hep. Kendine, sadece kendin lazımsın.”
    İyi geceler :)
    Ɲémesis
    Ɲémesis
    Gerçekten sevenlerde değilde sahte sevenler kavuşuyormuş onu öğrenmiş oldum . Bundan sonra da kuralına göre oynamak gerek . Tatlı canınızı sıkmayın her şey olacağına varılmış:)
    'Anka
    'Anka
    Kısmet değilmiş bize ne yapalım? Bizi bırakanlara yalvaracak değiliz herhalde?
    Ɲémesis
    Ɲémesis
    Yapılacak bir şey yok , kendisi sahte sevilmeye alışıkmış demekki gerçeği ağır gelmiş. Zorla güzellikte olmayacağına göre gerisi kendi akışına kalmış
    Az önce seni özlediğimi fark ettim.. Biliyorum bunu sana defalarca söylemişliğim var, ama bu defa çok daha başka inan bana.. Fotoğrafına baktım biraz, orada gülümsüyorsun, gözlerin ışıl ışıl.. Sanki canlanıp sarılacak gibisin bana.

    "Ben hiç gider miyim deli?" der gibi bakıyorsun.
    Ağladım...
    Selamün aleyküm hocam nasılsınız?
    'Anka
    'Anka
    Kusura bakma mesajı şimdi gördüm teşekkür ederim sizler nasılsınız?
    Yasin53
    Yasin53
    Allaha şükür bende iyiyim hocam
    'Anka
    'Anka
    Allah iyilik versin.
    Tom ile Steve kim ya😂
    Forum gelemiyor böyle konulara, herkes muziplik peşinde:) Yoksa güzel interaktif konu.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. BÜRKÜT'
  2. S0N3KRON
  3. anonim5
  4. Kutsal DEDE
  5. ArchieN
  6. szbeg
  7. Ertugrul'
  8. aslan aslan
  9. Sheco
  10. THE zoRRo
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.