Reflection 31 Tem 2013 Sağlık sorunlarım vardı kardeşim.Yapamadan duramadım çalışmaları.İyiyim yani sen nasılsın kardeşim?
W W WhooLe 30 Tem 2013 Banaa afilen efene kefene merhaba de. O sivilceli suratına çok sert bi tokat. Senle küstüm etmem iki kelam.
Banaa afilen efene kefene merhaba de. O sivilceli suratına çok sert bi tokat. Senle küstüm etmem iki kelam.
GravityForce 29 Tem 2013 Valla saat 21.den sabah 9a kadar uyumak nasılsa öyleyim : D 2-3 günlük uykusuzluğu giderdim
W W Webservant 27 Tem 2013 estağfirullah, bulduklarımda çok uzak kalıyor bana yol çekilmiyor masabaşıda olsa yol cidden yoruyo adamı
estağfirullah, bulduklarımda çok uzak kalıyor bana yol çekilmiyor masabaşıda olsa yol cidden yoruyo adamı
W W Webservant 27 Tem 2013 duvarında kocaman şiirler yazarken bana bukardcık kısaltmayımı laik gördün vayy bee
W W WhooLe 27 Tem 2013 Ama akılsız adamın aklını alamam. Aklını alsamda farkına varamaz. Tonla beton yürek hiç biri yaramaz. İki kişilikliyim ikisi de canavar !
Ama akılsız adamın aklını alamam. Aklını alsamda farkına varamaz. Tonla beton yürek hiç biri yaramaz. İki kişilikliyim ikisi de canavar !