A
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
5

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Birkaç haber duymuştum Seninle ilgili yaptın acıklamalarla haberlere gündem olmuştun :) umarım Söyledin sözün arkasında durup yerle bir edersiniz Bir Türk Genci olarak Gerçekden Sevinicem Günden Güne büyüyen Facebook Dediniz Gibi kapatabilirseniz cok iyi olr 8 yaşındaki cocuk bile facebook kullanıyor ve Bu tambi Rezillik işinize karışmak gibi olmasın ama Yaparsanız birçok kişiyi seviindirir aynı zamanda adınızıda duyurursunuz :)
    Bir şey sorucam prorat eğitim videonda gmailimide yazıyorum yoahomuda test et diyorum

    esolving DNS Server...
    DNS Server: 208.67.222.222
    Resolving SMTP Server...
    SMTP Server: alt2.l.google.gmail.com
    Connecting to alt2.l.google.gmail.com ...
    diyor sonrada bu Connecting to alt4.l.google.gmail.com ...
    RequestDone Rq=8 Error=10004

    neden?
    sa bilader modem port unu açmamda yardımcı olabılırmısın msn yasak..//Agemon cok tsk sımdıden allah razı olsn
    Selamun Aleyküm Üstad.
    ben sadece zamanında bilgisayardan sadece oyun oynayan fakat artık bütün oyunlardan bunalmış ve artık internette sanal aleme karışmak isteyen bazı arkadaşlardan biriyim . uzun zamandır bilgisayar için zararlı veya yararlı bütün programları öğrenmek için bir site arıyordum ve THT yi bldum.fakat pek bi bilgim yok bunun için büyüklerimden birini arıyorum acaba sen yardımcı olurmusn ? mailini verirsen sevinirim.şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
    slm
    sizin modem eğitimi adı altında bi eğitim videonuz var.Onu izledim modeme sızdım fakat az bilgi anlatımı olduğu için sadece modemde değişikler yapıp internet kesebiliyorum.Videoda, başka bir videoda devamı gelicek deniyo fakat ben aradım bulamadım.Eğer bu videoların devamı varsa beni o adrese yönlerdirmisiniz....
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler
    merhabalar
    sitede bana yardımcı olun hacklemem kişiler var falan diyerekten konu açarsam durumdan yaka silken modlar tarafından banlanıcağımı
    veya msn hackleme programı varmı diye konu açıp olmayan birşeyi ısrarla isteyip sonrada
    'o zaman nasıl yapıyorlar nasıl nasıl' diye sazanlık yaparak site sakinlerini kendimden illallah getirenlerden olmayacağımı biliyorum.
    şu aşağıdaki arkadaşlar gibi bir şifreyi almak için abuk subuk nedenler sıkacak da değilim. sadece yardım istiyorum kardeş eğer kabul edersen tabiki sadece kendi başıma nasıl yapabilirim bunu benim istediğim tek bir msn de değil ki birinden rica edebileyim 4 5 kişi... bana hacklemeyi öğretebilir misin? ne kadar sürerse sürsün zor bir iş tahmin edebiliyorum insanı çileden çıkarıcak gibi duruyor ama yardımcı olursan öğrenebilirim. :)
    S.a Birader Ben Tolqahan Yaşım 22. Bu Hack. Kavramına Bir anlam veremedim. soracağım Bir çok Soru var İlgilli yardımı qöze alacak olursan msn. adresinden y ardımcı ola bilirsin tşrkler..
    birini hacklemiz lazm msn i fln yardmcı olrmusunz ? para dahi vereceğiz gercekten tam bir ****** cocugu we kız kardeşimizin bakireliğini zorla sahip olan biri sizinde kardeşiniz ver yardımcı olun [email protected] ekleyn msn alabilecek olan warsa
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
  2. firehackturk
  3. LordSUCCESS
  4. Watnea
  5. 'Medusa
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.