Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fatih projesinin dağıttığı etab 5 tabletlerden bahsediyorsan henüz root yok.root alsa bile güvenlik nedeniyle apk'ları kurmaz.zaten devlet tarafından engellenen uygulamaları otomatik olarak siliyor.cihaz yöneticisi sürekli güncelleme yapıyor.
Ya Yaşadığım Belirli Bir Sorun Yok Sadece Skype Üzerinden yardım almak istiyorum anlayan birinden çünkü 2 gündür denemediğim yol ve bakmadığım site kalmadı
mail'i açması bi şey değiştirmez merak etmeyin,sadece mail içerisindeki herhangi bir linke tıklamaması gerek.tıkladığını düşünüyorsanız combofix programını indirip bilgisayarınızı taratın,bi sorun kalmaz o zaman
Merhaba benim konuma cevap vermiştinizde tht yardım merkezinde. O mail i açma demiştiniz yalnız babam açıp okumuştu. sizce bir sorun olur mu?
ve şuan bilgisayar garipleşti birazcık...yardım!