M M musileno 20 Tem 2016 Konuda ilk paragrafta kırmızı yazıda belirttiğim durum gerçekleşti, farklı bir şey de beklemezdim zaten tht yönetiminden..
Konuda ilk paragrafta kırmızı yazıda belirttiğim durum gerçekleşti, farklı bir şey de beklemezdim zaten tht yönetiminden..
denizkomandosu 17 Tem 2016 sa hocam ben biraz önce yabancı bi siteyi hackledim bi denizciliikle igili site sonra siteden çıktım acaba bilgilerimi sitede bırakmışmıyımdır ?
sa hocam ben biraz önce yabancı bi siteyi hackledim bi denizciliikle igili site sonra siteden çıktım acaba bilgilerimi sitede bırakmışmıyımdır ?
P P prettymind 17 Tem 2016 Selam aleyküm. seni bu siteye yeni başlayan birinin konusunda gördüm pm at kısaca anlatayım demişsin. Rica etsem bana da anlatabilirmisin?
Selam aleyküm. seni bu siteye yeni başlayan birinin konusunda gördüm pm at kısaca anlatayım demişsin. Rica etsem bana da anlatabilirmisin?
Hacknology 12 Tem 2016 Ben de normal oynuyordum bıraktım normali. Steam ko da az da olsa eski ko tadı var
NEW STYLE 10 Tem 2016 Su isi bi hall etsem donucam o yarim biraktigim ise tabiki tum agirlik yuku size dusegek uah
L L LosT 8 Tem 2016 Basit işte. Burada oturup isyan edelim sadece. Bizim üstümüzden geçininler varmış. Takma... Sen sadece çalış. Neyse sen de haklısın çalışmassak olan bize Onlar yemeye devam ederler biz çalışmasakta.
Basit işte. Burada oturup isyan edelim sadece. Bizim üstümüzden geçininler varmış. Takma... Sen sadece çalış. Neyse sen de haklısın çalışmassak olan bize Onlar yemeye devam ederler biz çalışmasakta.