Turk38Bjk 24 Eki 2017 Ulu Tanrı'm. Soyumuza Kut ver! Kut ver ki intikamımı alalım. Yiğit Alp'lerimiz rahat uyusun.
ᴄ ᴄ ᴄʀᴜᴇʟ 2 Nis 2017 Varsın yazmasın. Önemli olan ömrünü davaya adamış olmak. Fikrimizi ve Türklüğü yüceltmek.
ᴄ ᴄ ᴄʀᴜᴇʟ 2 Nis 2017 Kesinlikle abim. Biz bu yola baş koymuşuz, gerçek hayatta da sanalda da ırkımızı yüceltmek en doğal hakkımız ve görevimizdir.
Kesinlikle abim. Biz bu yola baş koymuşuz, gerçek hayatta da sanalda da ırkımızı yüceltmek en doğal hakkımız ve görevimizdir.
ᴄ ᴄ ᴄʀᴜᴇʟ 2 Nis 2017 Abim gelmiş ama kaçırdık mı ne? www.turkhackteam.org/off-topic/1482139-odullu-yarisma-turkculuk-kulubu.html www.turkhackteam.org/off-topic/1470429-turk-hack-team-turkmenlere-yardim-projesi.html
Abim gelmiş ama kaçırdık mı ne? www.turkhackteam.org/off-topic/1482139-odullu-yarisma-turkculuk-kulubu.html www.turkhackteam.org/off-topic/1470429-turk-hack-team-turkmenlere-yardim-projesi.html