Z
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Vay be.
    zHypnogaja hocaların e okul üyeliklerini heklemez
    o çalışarak geçer.
    zHypnogaja adamdır, zHypnogaja gibi olun.
    skype hesabım namelessesman ekleyebilirsin.
    çekemeyip dayılananların benle alakası olmadığını çokça kez söyledim,nasıl selamınızı ileteyim ? :D
    Herkesin bir derdi var,naparsın işte.Gerçi site ile ilgili her yerden zone alıp kendi wordpressinizden paylaşmışsınız.Bu kadar kin güttüyseniz yazaydınız keşke de.Neyse olan olmuş
    @Alparslan431907 emin ol ne yapabileceğimi bilecek kadar bilgim var :) CIA falan demişsin bence saçmalıyorsun biraz ama neyse,
    yeni açılan yerlere basmak değil, beni tanımadan hakkımda önyargılı olma bence, yıllardır hek yapan forumlara da uğradık :) markalara da uğradık , niclere de uğradık zaten bilen bilir
    Kendisinin gelme imkanı yok,sitede bende yetkiliydim ayrıca.O yüzden konuşmaya "güzellikle" ben geldim.Anlatabilmişimdir umarım ?
    Şuanki hayatı sanal yönetiyor bi ülkenin silah yazılımına sızıp o ülkeyi ele geçirebilirsin,konumuz bu değil ama lütfen yeni açılan hack platformlara WordPress olsa dahi açıklarından faydalanma,Bildirmen yeterli,illakı bir sorun varsada konuşularak gayet iyi bir şekilde çözülebilir.
    kim sen ile ne şekilde konuşuyorsa karşılığını ona göster.
    Benim çok değer verdiğim bir dostumun sınavlarından ve hayatından dolayı ilgilenemediği sitesine basmışsınız.Ben de seni rd'den tanıdığım için yazma gereği duydum.
    Benim kimseyle bağlantım yok ben bireysel güzellikle konuşmaya geldim.Rootdeveloperde seni hatırladığımdan.
    arkadaşlar o kadar hek forumlarına bastık onlara bastığımızda hiç türk sitesi olmuyordu ? ateş sizi yakana kadar neden herkes çok sessizdi ?
    yada CC yapan forumlara da bastık onlar da Türk değil miydi ?
    bir insanı tanımadan aslanım vs.. cümleler kurmak kusura bakmayın ama saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Burası sanal buradan vatan kurtaramazsınız, sanalı da bu kadar ciddiye almak saçma bence
    türk sitelerine saldırmam ? hek sitelerine basmamda bir sakınca görmüyorum sonuçta devletin sitesi değil ve açtığınız site bir hek sitesi ne hepsi vatanından bahsediyorsunuz ?
    vatan malesef hek sitesi açmakla deep webden bahsetmekle kurtulmuyor arkadaşım, sanal konulara bu kadar takılmayın derim.
    size ait bir yere mi saldırı gerçekleştirdim ? neden profilime toplu daldınız çözemedim özel mesajdan iletin lütfen ona göre seviye konuşalım bir insanı tanımadan "aslanım" vs.. demek yanlış bence.
    Arkadaşlar hiçbir yer ele geçirdiğim falan yok, sıkıntısı olan özel mesajdan yazsın bana burada böyle konuşmak yanlış.
    bu arada seviyeli konuşalım biraz
    Büyüdünmü Aslan Parçası Ne Zamandır Türk Sitelerine Zarar Vermeye Başladın ??
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. KurokoTetsuya
  2. klankil1
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.