Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Onu Gördü de Çok Uzun Diye Okumamıştım Vallaha :trl Şimdi Başta İsmimi En Sonra Yazman Biraz Beni Gerdi...... Sanırım Bu Gerginlikle Ajda Pekkana Kafa Felan Atarım... Geri Kalan Kısma Gelirsek Noktasından Virgülüne Kadar Katılıyorum Dostum.. Ama Zamanla Olacak O Tavsiyelerin İnşallah, Emin ol Boşa Yazmadın Okadar Satırı DD Okuyup Bir Kenara Not Alıp İlerleyen Zamanlarda Elinden Gelenide Yapar. ;**
Gerek Yok Koyu Temaya, Ben Zaten Daralan İnsanım Birde Koyu Oldumu Kırarım Klavye Maus Ekran Parlaklığını Kısıyorum( Arada Güneş Gözlüğüde Takıyorum :trl)