Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ratı kendi telefonuma denemek için yükledim, ratı dinlemeye aldım fakat çoğu komut çalışmıyor. Kullandığım rat TheFatRat sadece sms_dump falan çalışıyor, ne yapmalıyım.
Hocam ratı cihazı indiridim calışmasına rağmen coğu komut calısmıyor. Rat eskidi mi yoksa benmi yapamadım ve telefon için önerebilceğiniz başka rat var mı ?
Bir sitenin içine sızmayı başardım sanırım. Fakat database çekme işlemi çok uzun sürüyor, bide WAF/İPS'i bypass ettiğime emin değilim. bypass etmesem database çekme işlemi başlarmı şuan devam ediyor .