Excalibur Laptop

clor

Üye
12 Tem 2021
161
307
N. :17
5 aydır kullanıyorum aynı özellikler ile satın almıştım tavsiye ederim bir problem yaşamadım şimdiye kadar
 

KontraTC

Katılımcı Üye
16 Ağu 2023
294
58
Tabii her Bilgisayarda İllaki Kötü Eleştiri Alır. Mesela Moonster Notebook Çok Eleştiri Aldı Çünkü İnsanlar Hiç Bilgisayar'a Bakım Yapmadı ve Bozulmaya Başladı. Bunların hepsi Bilinçsiz Kullanıcılar Yüzünden. Başka Marka Olarak'da Lenevo, Acer, HP Öneririm
Bilgisayarıma hem monster'ın sunduğu bakım hizmeti ile hem de kendim bakımını yapıyorum bundan önce 2 bilgisayar daha kullandım hala tavsiye etmiyorum. Şimdiki aklım olsa almazdım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.