Herkes Kendi En Eski Konusunu Göstersin

raunchytve

Katılımcı Üye
20 Ocak 2023
360
1
109
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlerle birlikte "Herkes Kendi En Eski Konusunu Göstersin" başlıklı bir konu oluşturmak istiyoruz. Amacımız, bu forumda uzun yıllar boyunca süren tartışmaları ve farklı konuları yeniden hatırlamak ve belki de yeni üyelere fikir vermek.

Konuya katılmak için, yapmanız gereken tek şey, bu forumda açtığınız ve en eski konu olan başlığı ve tarihini yazmak. Ayrıca, konu hakkında kısa bir açıklama yapabilir ve neden o konuyu açtığınızı da belirtebilirsiniz.

Unutmayın, bu konu sadece nostaljik bir amaçla açılmıştır ve burada yeniden tartışmalar başlatmak veya başka konulara yönlendirmek uygun değildir. Hepimiz, burada birbirimizin fikirlerine saygı duyarak, bu forumun amacına uygun bir şekilde iletişim kurmaya çalışalım.

Hadi başlayalım, sizin en eski konunuz neydi?
 

DeathWarrior01

Uzman üye
14 Ocak 2021
1,742
4
1,093
Evren





Daha da var isteyen profile girip baksın : )
 

thebeard

Özel Üye
15 Mar 2018
3,504
4
1,044

9gym3n2.jpg
 

raunchytve

Katılımcı Üye
20 Ocak 2023
360
1
109
Garip Şeyler çıkıyor :D katılanlara Teşekkür ederim
 

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
3
340
İstanbul
Öncelikle konunun 11 yıl önce açıldığını hatırlatarak rezilliğimi bir nebze azaltmaya çalışıyorum....

Ancak aradan bir kaç hafta geçtikten sonra tht de eğitim konuları açacak kadar hızlı geliştiğimi de eklemek isterim (İlk konuların rezilliğini azaltmaya çalışıyorum...)



Konu sahibine de beni geçmişe gönderdiği için teşekkür ederim, duygulandım...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.