dowlland sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarıkbuğra

Uzman üye
19 Kas 2009
1,727
0
BİZE HERYER TRABZON
arkadaşlar ınternetde beğendığım videoyu ındırmek istiyorum.fakat kullanmakta olduğum ıdm ve realplayer videonun sağ üst köşesınde görülmemekte.bu sorunumun nedenı sızce ne olabılır?
 
10 Tem 2010
128
0
Bursa
FireFox Kullanıcıları video ve flash oyunları görüntülemek için Adobe Flash Player Pro 10 indirmek zorundadırlar ancak zaten bu videonun üzerinde eklenti indirmelisiniz şeklinde görülür..
 

tarıkbuğra

Uzman üye
19 Kas 2009
1,727
0
BİZE HERYER TRABZON
hıç sorma ya tek çare formatsa burda ne işimız var.zaten formatdan sonra eksık olanları kurmadığımdan bu durum kaynaklanmış olabılır.çünkü kullandığım dizüstü bılgısayarda vıdeolarda realplayerın sımgesı gözukmekte.ayrıca buraya vıdeo eklemek ıstedığımde flash yükleyın dıye uyarı verıyor.denetım masasında kontrol etıtm adobe flash player 10 activex,adobe flash player 10 plugin,kurulu.bunun dışında esık olan varmı?
 

uqhala

Katılımcı Üye
4 Şub 2009
539
0
bence video indirmek için hiç programla falan uğraşmayın.Google'a yehha yazıp ilk siteye girin sonra indirmek istediğiniz videonun linkini download bölümüne yapıştırp rahatça indirebilirsiniz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.