Okulum Problemli GEÇIYOR[ DEV ]

RWS10

Katılımcı Üye
22 Ağu 2017
539
0
Okulumda tekil olarak başarım çok Fazla hatta sınıfımda en başarılı TEOG Olsun ortalama olsun
En İyi benim ama
Çoğu kızlar erkeklerle arası iyi hepsi birbiri ile flörtleşiyor benimde piskolojim bozulmaya başladı.
Okul değiştirmeli miyim ?
 

Socialmm

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
854
1
ayrica tek kendi sinifinda takilma tenefusde bahcede birileriyle tanismaya calis sen kac puanla geldin vs den girip hangi siniftasin diyp sonra arada siniflarina ugra oradaki kizlarida kes hosuna giden varmi diye 2-3 sene sonra okulda cok rahat olursun sanki kendi evin gibi takilirsin sende ozguven eksikligide var kizlarla konusmaktan utanmamalisin grup oyunlari oyna el kizartma sisse cevirmece vs.
 

Virtual Gelin

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,554
169
kendim uyguladıgım en iyi tavsiyeler

derslerine çalış inek olma

spor'la ugraş (1.5 yıldır fitness'la ugraşıyom kızların her erkekte hayal ettiği vucut var :trl )

sosyal ol

özgüven edin

ve en önemlisi kendin ol
 

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,234
1
Anadolu
Lise4'üm hoslandigim kız bana artık çıkma teklif et dedi şakayla karışık. Etmedim, Daha sonrada muhabbetimi kestim. Neden? Aramızdaki konuşmayı aynı sınıftan bir arkadaşımdan duydum.
Hiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar.
boş işler bunlar, başkasının sevgilisi var diye ozenip sevgili yapmak boş değil hatta iğrenç bir davranış bence. Şimdi ağır oldu diyeceksin. Bazı arkadaşlar var, sen iki ay zevkini alıp ayrıldıktan sonra gerçekten sevdiği için unutamıyor. Depresyona giriyor, bazılarının hayatinda yaralar bırakıyor.
Bizim siniftan da her ay biriyle çıkan var, Herkesin çıktığı var. Ne için? Instagram a atmak, ortamda laf yapmak için.
Basit bir iş değil. Hayatının sonuna kadar gitmeyi düşünüyorsan çık, sonrada evlen. Ha yok gönül eğlendirmek içinse lütfen "aşk,sevgi," gibi güzel kelimeleri kirletmeyiniz.
 

bilgazli

Katılımcı Üye
22 May 2016
344
0
KANADA B.İİ
kardeşim katılıyorum, bende ilkokul,ortaokul öyleydim giyim tarzıma,temizliğe,aksesuara dikkat ettim spor yaptım, bunların yapınca zaten sende olan özgüven ortaya çıkıcak. Kızlarla çok rahat konuşacaksın her Zaman kızların yanında rahat ol kuralları çiğne. şakalaş ama en önemlisi kızlara kendini kullandırtma kullandırırtırırsan köleleri olursun kardeşim. dediğim gibi sen kendin ol kızları sen kullan
 

Socialmm

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
854
1
ozguven eksikliginin nedeni ise pc basinda asosyal olman hoslandigin kiza direk sosyal medyadan ekleyip cikma teklifi etme en onemlisi yuz yuzeyken kiza hoslandigini gostermek istiyorsan dersde vs. caktirmadan kizi kes ama goz goze gelince hemen gozunu kacirma 1-2 saniye daha bak ve kafani cevir salak degilse anliyacaktir eger onunda istegi varsa o da seni kesmeye basar
 

Czverf ToS

Katılımcı Üye
26 Haz 2016
646
0
Mars
Madem en zekisin aralarına katıl hiç ses çıkarma sınav zamanı geldinmi ben soruları biliyorum falan de erkeklere soruları iş yaptırtarak kullan onları öyle ver mesela çalışma kağıdını kızlara gelince onlara ver ama takıl yanlarıdna dur veya elbet sana işleri düşecek. :)
 

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
Önce okul ve derslerine odaklanmanı öneririm. Kız istedikten sonra piyasada çok .Yaşın genç zaten daha kızı bulsan ne olacak kız anca kullanır erkekleri o yaşta kızlar o yaşta çakal çünkü :)
 

Socialmm

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
854
1
kardesim bide kizlar senle ilgilenmeye baslayinca hemen yuz verme bagzilarini duymamazlikdan gel bagzilariyla dalga gec bunlar seni cekici yapicaktir kizlari umursama yanlarinda rahat ol dik yuru ama cok kasilma instagrama guzel fotolar at ki bi kiz ilk seni sosyal medyada arayacaktir bu arada saclar cok onemli sekli ve rengi :)
 

versen5656

Kıdemli Üye
4 Şub 2015
3,372
7
sana yarbay tvsiyesi sinavlara yakın oldugu zaman kızları alırsın yanına çalıştırırsın hemde konuşmuş olursun daha 1 hafta oldu dur bakalım sende
 

Socialmm

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
854
1
kardesim mudurun oyle dedigine bakma duz sac olsa bile uzatip bi tarafa duzlestirip tara mudur o sekilde konusur ama icraat gelmez ayrica bu davranisinla kizlarinda gozune girersin cesur oldugunu gorurler mudur felanla arani iyi tut mesafeli espiriler yapabilirsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.