Okulum Problemli GEÇIYOR[ DEV ]

RWS10

Katılımcı Üye
22 Ağu 2017
539
0
Okulumda tekil olarak başarım çok Fazla hatta sınıfımda en başarılı TEOG Olsun ortalama olsun
En İyi benim ama
Çoğu kızlar erkeklerle arası iyi hepsi birbiri ile flörtleşiyor benimde piskolojim bozulmaya başladı.
Okul değiştirmeli miyim ?
 

Socialmm

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
854
1
ha ayni sorun bendede olmustu once kendine deger ver ve kendini cekici yapmaya calis parfum kullan bileklik saat kupe vs. gibi aksesuarlar cekici yapar onlardan kullan ayrica okul kiyaferin cok genisse daralttir ve ustune oturmasini sagla buda cekiciligi arttirir ayrica sac seklini degistir mumkunse uzat kizlar uzun sac sever ve davranislarini degistir herzaman dik dur yavas hareket edip yavas konus sinifta inek gorunumu verme ilk baslarda kizlarin ortamina girmeye calis baktin olmuyor ilk erkeklerle arani duzelt dersde espiriler yap ama fazla abartma kizlarin ilgisini celersin kardesim :)
 

Socialmm

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
854
1
odevlerini yapmakla hata ediyorsun onlar seni kullaniyor oncelikle 1.sayfada dediklerimi yapip inek modundan cikman lagzim dersde yine hocayi dinle ama arada sohbet et arada espiri yap kizlar odevimi yap vs derse yapamamam kendin yap vs. diyip gecistir kendini kullandirtma
 

Moyré

Kıdemli Üye
27 Şub 2013
3,275
1
scrabble.psd
Kişisel konulara çok karışmak istemiyorum fakat özgüven kesnilikle önemli bu tür durumlarda. Kendi doktorunuz olmalısınız yani başkalarından en fazla tavsiyeler alacaksınız fakat bunları uygularken yine kendi sınırlarınız içerisinde çerçevelendireceksiniz.
Özgüvenini toplayabileceğin çalışmalar yap mesela spor salonuna git, giyim tarzını değiştir. Araştırıyorsun okuyorsun zekiyim diyorsun daha güncel bilgiler hakkında oku, dinle, izle sonra arkadaşlarınla bu tür konularda ufak ufak muhabbetler et kızların ilgisini çekecektir.
Özel değilse yaşını öğrenebilir miyim?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.