10 yıl olmuş sizleri görmeyeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

newskentt

Yeni üye
29 Ocak 2008
13
0
hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. ev sahipliğiniz beni gerçekten memnun etti.

geçtiğimiz dönemlerde bir çok insanın işine yarayan aktif projeler gerçekleştirdim. yeri geldi para, yeri geldi insan kazandım. bu yolda ise bir çok şey öğrendim. bildiklerimi sizler ile paylaşıp yardımcı olmak, bilmediklerimi ise forumda sorarak sizlerin tecrübelerinizden yararlanmak için artık aktif olmaya çalışacağım.

tüm arkadaşlara tek tek tekrar teşekkür ediyorum, iyi forumlar diliyorum.
 

newskentt

Yeni üye
29 Ocak 2008
13
0
tekrar hoş bulduk arkadaşlar. Proje ve uzmanlık alanlarıma değinmemi isteyen arkadaşlarımız için kısa bir özet geçmek istiyorum. Genel anlamda forumun her alanında aktif olmaya çalışacağımı bilmenizi isterim.

web programlama ve veri tabanı konusunda kısmı olarak ileri seviyeyim diyebiliriz. html,css,java,php ve sql konularında gerek yapım aşamalarında, gerek hata ayıklamalarında gerekse güvenlik hakkında uzun süre etkileşimde olacağımıza emin olabilirsiniz.

ayrıca web tabanlı uygulamalar olan wordpress hakkında her türlü sorunlarınıza yardımcı olabilirim. yakın zamanda opencart sisteminide kullanmam gerekecek. bu yüzden yavaş yavaş opencart hakkında da birbirimize yardımcı olabiliriz.

wordpress ve opencart haricinde php tabanlı bir çok scriptte sizlere yardımcı olabilir, projelerinizin her aşamasında yanınızda olabilirim.

grafik tasarım, sosyal mühendislik, arama motorları opt., bilgisayar donanım teknolojileri, sosyal medya uzmanlığı, internet kazançları ve kripto paralar gibi ana başlıklarda bir çok bilgiye sahibim. her türlü sorularınıza hızlı ve güvenli cevaplar verebilirim.

yapacağım projeleri ise inşallah bir iki hafta içerisinde sunucularım elime ulaştığı zaman, sırayla aktif hale getireceğim.

yeniden teşekkür ediyorum ve hepinize iyi forumlar diliyorum. takipte kalın ;)
 

aMRX

Uzman üye
20 Şub 2016
1,487
2
Eski Albay
Hoşgeldiniz Forum Kurallarımızı ve Misyonumuzu okumayı unutmayınız kalıcı olamanız dileği ile.
 

megat

Kıdemli Üye
24 Şub 2016
3,324
34
-
Hoşgeldin , kurallara ve misyona okumalısın
Faydalı konularını dört gözle bekliyoruz :)
 

Fireblaze

Üye
9 Ara 2017
133
1
Eski zamanlardan gelen kullanıcıların ayrı bir yeri var gönlümde... Hoşgeldin, kalıcı olman dileğiyle...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.