%100 Facebook Hack Programı Dünya Sallanıyor Facebook Şokta !

rizelum

Kıdemli Üye
16 Eki 2013
2,047
0
rize
ellerıne saglık kardes çok haklsın bılmeyen çok kısı var çok guzel olmus teşekkur ettım iyi forumlar
 

hackdadas25

Yeni üye
19 Şub 2012
38
0
Arkadaşım hoş demişsin güzel demişsinde ne zamandır bu sitedeyim adam akıllı bir tane yardımcı olanı görmedim yeniyim ve birşeyler yapmak istiyorum ama face hesabı bile çalamıyorum lütfen yardımcı olur musun?
 

hackdadas25

Yeni üye
19 Şub 2012
38
0
Arkadaşlar facebook hesabı çalmak için güvenlik soru şart mı ? Lütfen özelden ulaşırsanız...
 

iAlpin

Üye
23 Nis 2014
83
0
Yil olmus 2014 hala programla facebook sunucusundan sifre calabilecegini dusunen insanlar var. Teşekkürler
 

xoox

Yeni üye
31 Ocak 2008
0
0
nedir bu dalgamı geçiyorsunuz insanlarla facebook-hack-programi-dunya-sallaniyor-facebook-sokta. gerizekalı attığın başlığa bak içi boş insanların vaktını boşa harcıyorsun
 

paldim009

Yeni üye
13 Eki 2011
3
0
arkadaşlar 2 gündür facem hakleniyor biriniz yardım etsin bana sadece kimin haclediğini bulabilcek biri wr mı :(
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.