Uzun süredir windows kullanıcısıyım ama artık windowstan sıkılmaya başladım linuxa geçmeli miyim? geçersem vmware gibi programları kullanabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazılım da ilerlemek istiyorsan Linux u tercih etmelisin asıl işletim sistemi olarak kurma virtual box yani sanal makine üzerine kurmalısın hem daha kullanışlı olurUzun süredir windows kullanıcısıyım ama artık windowstan sıkılmaya başladım linuxa geçmeli miyim? geçersem vmware gibi programları kullanabilir miyim?
Windows'ta hertürlü projeler geliştirebilir, Oyunlar oynayabilir ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirken Linux'ta bunlar kısıtlıdır. bence Linux'a direkt olarak geçme. Sanal makina ile kullan.
peki macos ve windows hangisini tercih etmeliyim?Yazılım da ilerlemek istiyorsan Linux u tercih etmelisin asıl işletim sistemi olarak kurma virtual box yani sanal makine üzerine kurmalısın hem daha kullanışlı olur
sanal makine çökerse yeniden kurabilirsin linux da kodlamanı yapar windowsda da eglenrsin yinede sana kalmış
macos kullanmadım o yüzden ne desem yalan olurpeki macos ve windows hangisini tercih etmeliyim?
Kusura bakma ama pardus yerli olmasına rağmen çok kötü bir dağıtım sakın kullanmayın onun yerine xubuntu bile kursanız daha iyidir,linuxu sanal makine üzerine kurmanız sizin için daha iyi olur yazılımda ilerlemeniz dileğiyle//Pardus öneririm.
Ya da Windows kullan.