6000 Yılından geldiğini söyleyen adam

XxPaRaZiTxX

Katılımcı Üye
9 Eyl 2012
290
0
New Şehir

Tamam. Unut onu. Güzel bir dille uyar. O yazdıklarını bütün forum gördü. Seni müslüman olarak gören birisi için kötü bir imaj bıraktın. Suçu ona atma. Bu dedigin yanlışını duzeltmek için uğraşmadın. Bu yüzden sen de suçlusun.


Neyse.. :) unutalım gitsin, islam kelimesi se-le-me kökünden türemiştir. Barış demektir. Barışalım :)

Ben barışmamak için bir sebep göremiyorum Kötü İmaj ve suçu atmak bende suçluyum ortadaki suçu bana söyle karşımdaki adam beni küçümsüyor ver altı üstü cahil dedim diye Kötü imaj mı kardeşim hatayı düzeltmemek bana farz oldu herkesin bildiği kendine artık beni bu hale getirdiniz

Bazı insanlara güzel dillen anlar bazıları ise ziya paşanın sözüyle anlar

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
 

firehackturk

Yaşayan Forum Efsanesi
21 Ağu 2016
9,867
351
27
anka
Ne zaman sonu gelecek acaba 'Şu zamandan geldim hülooo' saçmalığının. Maşallah herkes zaman yolcusu olmuş.
 

MikoReis7

Uzman üye
24 Haz 2016
1,941
1
20
Bence Yeter
Birkere ben hoca değilim değerli kardeş ve forumdaş ve bende sizin gibi 6.nesil bir Ademoğluyum sizden tek farkım da bu tür konularda (Havas) 20 yıllık bir araştırmacı yazarım.... (asıl meslek mühendislik)

Saygılarımla

O soruyu muhattabı cevaplamasını bekleyeceğim....Ha bir ses çıkmazsa özelden yazarım sana

Arkadaşım Bütün Hadisler Doğru Değil, Bazı Hadisler Değiştirilmiştir, Düzenlenmiştir Direkt Peygamberimiz (S.A.V.)'in Ağzından Çıktığı Gibi Aktarılmamıştır Bu Yüzden Hepsinin Doğruluğu Kesin Değildir. Değiştirilmiş Veya Kafalarına Göre Yazılmışta Olabilir..
 

ATABÖRÜ

Kıdemli Üye
30 Tem 2017
3,359
7
Ötüken
Hz. Kuran-ı Kerimde Şöyle Buyurulmuştur

“…Gerçekten, Senin Rabbinin Katında Bir Gün, Sizin Saymakta Olduklarınızdan Bin Yıl Gibidir.” (Hac Suresi, 47)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.