Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akk Kaldırma modemle olacak iş değil İnternetteki videolarda sadece internet'in band genişliği ile oynıyorlar zaten fark ettiyseniz Kımse Normal Kotasını göstermiyor
akk kaldırman için modemine eğer farklı kimseler saldırı yapıyorsa dilekçe vererek kaldırabilirsin banada bu ******** da akıcılar timi var ordan bi arkadaşın kaldırmışlar falan anlattı bana ağa yansıma falan ekletmiş artık ne kadar doğru bilgiyse
kendi mtu ve mru degeri bularak kaldıra bilirsin bunları google yaz mtu degerimi nasıl bulabilirim diye bul sonrada ardından modem arayüzüne girip bant genişligi kısmına buldugun mtu degerini yaz akk kalkacaktır eger olmsa internet bir şey indiremiyorum dersen idm kur işini görecektir o zaman
Böyle birşey mümkün mü dür ? Ya kardeşlerim superonlıne kullanıyorum 80 gb kotası var 10 günde doluyor yani yaptığım şey bi whatsapp birde Mr.Robot izliyorum başka da birşey yok ne oyun indirdim ne de birşey hızım çok yavaşladı hiçbirşeye girmiyor aldığıma pişman oldum