- Konuyu başlatan
Abi çok şağol bayadır mobogeni'den farklı bişey arıyordum çok yardımcı oldun sağol
Ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi çok şağol bayadır mobogeni'den farklı bişey arıyordum çok yardımcı oldun sağol
Verdiğin Apk Sıkıntılı Paşam Ama Siteden İndirince Sıkıntı Çıkmıyor.
Buna alternatif olarak blackmarkt ı deneyebilirsiniz. O da ücretsizdir.
İndirme linki nerde
Kardes ben gta san andreası indirdimm amma bir hata veriyor ok deyince oyun atıyor ne yapmam lazım amazon appstore siing in falan diyor ne alaka anlayamadım bir yardımcı ollurmusun
Kardes ben gta san andreası indirdimm amma bir hata veriyor ok deyince oyun atıyor ne yapmam lazım amazon appstore siing in falan diyor ne alaka anlayamadım bir yardımcı ollurmusun
Dikkat etmemişim onaIşte yazdım ben konuda büyük oyunlar inmiyor ama öne çıkanlarda gta Sa belki inebilir denemiştim oldu bir Daha dene istersen olmazsa başka oyun sitelerinden dene kardeşim![]()
Dikkat etmemişim onabedava yazsını görünce hemen indirdim 2.5 gb indirdi data ile birlikte amazon appstore yuklemem gerekıyormus yukledım busefer de diyor ammazon market orjnal satın al orinale para verecek olsm korsan market neden indireyim farklı bir siteden ayrı apk ve data indirip kurdum yine de küçük uygulamalar için kullanılabilir teşekkürler
![]()