@drkasmot Merhaba okuyup keyf alacağın bir anlatim yapmaya çalışacağım...
Markaları bir kenara bırakalım
Samsung
Nokia
İphone
Oppo ve okumadigin
Genel alalim konuyu önümüze.
İstiyorsun ki ✓Misal pc lerde windows linux mac tarzında farklı farklı işletim sistemlerini hatta çekirdekleri bile farklı kullanabiliyoruz√ kullanirsin aynisini kullandigin hangi model telefonsa kullanirsin kullaniliyorda zaten.
Duydun mu bilmiyorum @Chinde adamin biri yannis hatirlamiyorsam 2017de bir android cihaza [Windows Xq] yüklemişti ve kendimden bir
icraat verim bende 2017 de Rootsuz telefonda (android) bir bilgisayar dosyasi calistirmis ve calistirdigim bir "exe" dosyasiydi
Video burda
https://m.youtube.com/watch?v=EVJqLBvUQw8
Smdk soruyu soruyorum (?) Bunlari yapanlar senin bu saydiklarini yapamaz mi kullanilir hale getiremezmi.
Xda developer (xda hafife alma arastir derim)
Bak bu icraat çok sağlam
Magic xposed framework Framework nedir bir PC için ne anlama geliyor bak bir ara.
Adamlar androidi bir PC haline getiriyor ve dahasi cihazindaki her yere mudahale ediyorsun
Bak bu nedir diye araştır "
ADB & Fastboot for Android NDK: NDK ile oluşturulmuş Android için Statik ARM adb ve fastboot ikili dosyaları"
Bir kaç liste ve link
Ainur JamesDSPManager: Ainur Audio ses modu için ekolayzır eklentisi
AirAudio Magisk Module: Bu modül AirAudio'nun "sistem modunu" etkinleştirir ve tüm seslerinizi herhangi bir ağ etkin alıcıya aktarmanıza olanak sağlar.
Always-on Fingerprint: Giriş düğmesine basmadan cihazınızın kilidini açmanıza olanak sağlar. Parmak izi tarayıcı buna izin vermek için her zaman açık kalacaktır.
AM3D Zirene Sound: Bu modül AM3D Zirene Sesini etkinleştirir.
Ambient Display Gestures: AOSP ROM'unuza birkaç şık ortam ekranı ayarlaması ekler.
Android Mic Fix: Çeşitli Android cihazlar için düşük hacimli mikrofon sorunlarını çözme.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/magisk-depodaki-tum-modul-listesi.57819/
Konu kapanişi olarak ek bilgi ve gerceklerden yazmak istedim.
1.bugun bir cihaz 2,3,4 bin ve bu daha orta seviye
2.herkez cihazlarina bağlı ve bugün bir ekran camı fiyatlari 500/600 den başlıyor.
Ve kimse gerek duymadikca bu maddi boyutu goz ardi edemez (gercek bu)
------
Evet bugun elimizdeki bazi cihazlarlan root ve farkli roomlar deniyor bir tık ileri seviyenin tadini cikariyoruz ancak bunu bizler eski değersiz cihazlarimizi biraz canlandirmak icin yapiyoruz buda (bilgi olsun).
Başka sorusu olan arkadaslarda yazabilir yada fikri dusuncesi olanlar.