Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan da Comodo Internet Security kullanıyorum.Ben uzun zamandır bağımlısıyım 17 yaşımdan beridir. Comodo ve bağlı bütün programları kesinlikle güvenebilirsin. Privazer temizleme programını da kontrol etmeni tavsiye ederim.
Öncelikle yardıma ihtiyacın olduğu konuları buraya açabilirsin sıkıntı yok ben uzun zamandır anti kullanmıyorum bunun yerine ccleaner ve advanced system care ile düzenli olarak tarayıp düzenliyorum tavsiye ederim
Comodo , Kaspersky , bitDefender bunlardan her hangi biri işini görür Tabii ek programlar olarak Advanced System Care , CCleaner gibi programlar da kullanabilirsin.