Aranıza Yeni Katıldım DIKKAT ARANIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DIKKAT ARANIYOR

Yeni üye
15 Mar 2018
8
0
osmaniye
Öncelikle selamun aleykum. Aranıza katılmak çok güzel. Uzun süredir forumu takip ediyorum sonunda aranızdayım. İlgi odağım Grafik tasarım, video ve animasyon. Kendimi bu forumda geliştireceğime inanıyorum. Teşekür ederim.
 

mehmetbeyHZ

Uzman üye
23 Haz 2015
1,178
0
PHP
Aramıza hoşgeldiniz. Bu bilikteliğin kısa sürmemesi için forum kurallarını okuyun lütfen.
 

badagades

Yeni üye
16 Mar 2018
2
0
trabzon
Hayal edebiliyorsan başara bilir

@[/USER]bedene aranızda olmaktan gurur duyarım.Hayal edebiliyorsan başara bilir insan......;
 

realsim

Katılımcı Üye
16 Mar 2018
539
0
Sonunda be ne zamandır üyeliklerin aktif olmasını bekliyordum,mesajı da görünce hemen üye oldum,sürekli takipdeydim zaten de genel itibariyle kuralları biliyorum tekrarda fayda var ama :D dışardan konuyu okuyup da ona cevap yazamama ne demek bilirmisiniz :D sonunda burdayım...
 

Aksaz 5

Katılımcı Üye
19 Şub 2016
557
0
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz forum kuralları ve misyonu gözden geçirmeyi unutmayın umarım kalıcı ve başarılı olursunuz :)
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Aklıma ban yeme rekortmeni olabilecek potansiyelde bir eleman geldi nickini görünce. Şu an banlı.

Hoşgeldin, iyi forumlar :)
 

mehmetemin0606

Yeni üye
16 Mar 2018
3
0
ankara
Uzun süredir ilgiyle takip ettiğim ancak üyeliğimi bugün yapabildiğim tht ailesine selamlar olsun.inşallah faydalı bilgi ve tecrübelerle bizde deneyim kazanırız.üyelik onayı için tekrar teşekkürler aranızda olmak gurur verici.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.