ben haddimi iyi bilirim. ama emin ol sen benden farklı diilsin. haddini bil lafı bi insanı küçümsemektir. ve unutma eğer yanlış bilmiyorsam sende insansın !!!
Bak kardeşim benim forumu detaylı olarak dolaşmaya pek zamanım olmuyor. O yüzden bilmediğim binlerce şey var. Her günüm işte geçiyor. Tatil aldıım zamanlar ancak girip bakabiliyorum. En azından hemen fırlayıp "bak hack istegi yasak ayrıca burada bisürü yöntem war otur ögren kır ...ne güzel armut piş agzıma düş başka emrin...biyere üye olurken gerçekten kuralları oku! " böyle birşey demek yerine biraz daha düzgünce kardeşim hack istemi yasak işte burda bikaç yöntem var onlara bakabilirsin de diyebilirdin. bi sorabilirdin kardeşim işte forumu okuyamıyorsun galiba bazı şeyleri görmemişsin gibi. bi tatlı sohbet oluşurdu bi muhabbet diğer arkadaşlar kaıtlırdı iyiye giderdi ve bunların hiçbiri yazılmış olmazdı. ama nedense böyle bi yöntem seçtin. Ben bununla karşılaştıysam yarın öbür gün benim durumumdaki arkadaşlarda böyle karşılanacak. ve eminimki size yöneticliği öğreten kim ise, size gidin de millete bağırın çağırın dememiştir. biraz daha saygılı olabilirdin. ayrıca sana ilk cevabımdaki bazı kelimelerden dolayı da özür dilerim alev general .....