Bütün hackleme senoryolarında karşı tarafa bir virüs, backdoor gönderiliyor ve indirip bilgisayarına vs kurması bekleniyor, merak ettiğim bu olmadan, kullanıcı herhangi bir şey yapmadan sızmak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Armitage hakkında bilgim yoktu araştıracağım teşekkürler, mitm saldırısında internet üzerinden gelen giden paketleri görebiliyoruz diye biliyorum, benim kastettiğim bir backdoor oluşturup kullanıcıya onu sosyal mühendislikle açtırmak yerine direkt kendimiz onun haberi dahi olmadan nasıl sistemine sokabilirizdi.Bahsettiğin hackleme olaylarında hedefin bilgisayar olduğunu varsayıyorum.
"Man In The Middle"
"Armitage / Metasploit"
Bu kavramları araştırabilirsin.
Eğer sosyal mühendislik kullanmayacaksak bunu yapmamız için hedef kullanıcın kullandığı işletim sisteminde böyle bir zafiyet olması gerekiyor. Windows Xp de böyle bir zafiyet söz konusu ancak daha üst versiyonlarda böyle bir zafiyet yok varsa da ben bilmiyorum. Senin istediğin şey olsaydı hacklenmeyen bilgisayar sunucu kalmazdı.Armitage hakkında bilgim yoktu araştıracağım teşekkürler, mitm saldırısında internet üzerinden gelen giden paketleri görebiliyoruz diye biliyorum, benim kastettiğim bir backdoor oluşturup kullanıcıya onu sosyal mühendislikle açtırmak yerine direkt kendimiz onun haberi dahi olmadan nasıl sistemine sokabilirizdi.
"Man In The Middle"Bütün hackleme senoryolarında karşı tarafa bir virüs, backdoor gönderiliyor ve indirip bilgisayarına vs kurması bekleniyor, merak ettiğim bu olmadan, kullanıcı herhangi bir şey yapmadan sızmak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
Mitm ile internet trafiğini görmek dışında bir şey yapabilirmiyiz?tabii, MItM, acik port exploit somurme gibi gibi