Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam. Geçtiğimiz günlerde çıkardığm projenin daha da gelişmiş versiyonunu yayınlıyorum. Uygulamanın görüntüsü aşağıdadır. Crypterlar fud değil fakat üstüne birde obfuscate ettiğinizde sık kullaınlan antivirüslerin neredeyse hepsini geçiyor. Ben dotnet Reactor kullanıyorum siz hangisini...
+ Üyelik adınız: KaptanTR + Programın ismi: THT Crypter V1 + Programın sürümü: BETA 1.0 + Kullanılan programlama dili: C# + Açıklama + .NET ile yazılmış bütün dosyaları, projeleri şifreler. Desteklenen sürüm .NET Framework 4.5 + Program Özellikleri + Runtime ve Scantime özelliği mevcuttur...
+ Üyelik adınız: KaptanTR + Programın ismi: THT Crypter V2 + Programın sürümü: 2.0 + Kullanılan programlama dili: C# + Açıklama + .NET ile yazılmış bütün dosyaları, projeleri şifreler. Desteklenen sürüm .NET Framework 4.5 + Program Özellikleri + Runtime ve Scantime özelliği mevcuttur, +...
www.turkhackteam.org
crpter tarzı konuları ve bilgileri Undetected bölümünden öğrenebilirsiniz.