Bilgisayarımda bilmediğim kullanıcı var

YouDownEmre

Kıdemli Üye
3 Tem 2016
2,612
2
shiftdelete
Selam beyler
Bilgisayarımda bilmediğim bir kullanıcı var bu kullanıcı sabah net user yaptığımda görmedim akşam tekrar yapıncaa izlpzcepbil adlı bir kullanıcı gördüm,Bilgisayarımda keylogger mı var? Varsa nasıl Temizleyebilirim ?
-İYİ FORUMLAR :)
 

denizkomandosu

Yeni üye
3 Tem 2016
47
0
izzmirrr
kardeş bilgisayarı yeniden başlat de tamammı F8 ebas güvenli modda çalıştır sonra hızlı çalıştır bölümüne REGEDİT yaz çıkana tıkla sonra HKEY_CurrentUSER\Softvare\Microsoft\Windows\currentversiyon yap tmm sonra [RUN] ANAHTARI ALTINA BAK EĞER ORDA SYSTEMDLL32 VARSA ONU SİL BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLAT tmm kardeşim kolay gelsin geçmiş olsun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.