Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örneğin bir uygulama geliştirdiniz ve uygulamanızı beğendim. Ve bu tarzda başka uygulamalarda yaptığınızı öğrendim bir yerde. Ancak kişinin profilini bilsemde bu sitede, kişinin açtığı konuları göremiyorum. Mesela sizin profilinize tıkladım sadece attığınız mesajlar gözüküyor, açtığınız konular değil. Buna bakabileceğim bir yer var mı yoksa böyle mi?sorununuzu anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz
Hocam zaten sizin konulara bakıcaktımKullanıcının profiline girdikten sonra bul seçeneğine basın ordan tüm konuları bul seçeneği var kullanıcının açtığı konuları bulabilirsiniz
hocam cevabı vermiş o yüzden bir şey yazmıyorum iyi forumlarÖrneğin bir uygulama geliştirdiniz ve uygulamanızı beğendim. Ve bu tarzda başka uygulamalarda yaptığınızı öğrendim bir yerde. Ancak kişinin profilini bilsemde bu sitede, kişinin açtığı konuları göremiyorum. Mesela sizin profilinize tıkladım sadece attığınız mesajlar gözüküyor, açtığınız konular değil. Buna bakabileceğim bir yer var mı yoksa böyle mi?
Teşekkürler.hocam cevabı vermiş o yüzden bir şey yazmıyorum iyi forumlar![]()