Merhaba arkadaşlar. Casper nirvana bir bilgisayarım var windows 8.1 i kullanıyorum açılışta alt tarafta boot menu (F10) yazıyor fakat bastığımda bir türlü bootmenüye geçemiyorum biosada gecemiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Casper nirvana bir bilgisayarım var windows 8.1 i kullanıyorum açılışta alt tarafta boot menu (F10) yazıyor fakat bastığımda bir türlü bootmenüye geçemiyorum biosada gecemiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba değerli üyemiz alttaki video size yardımcı olabilir.Win 8.1 içinde geçerli diyor videoda.Saygılarımlahttps://www.youtube.com/watch?v=Z5404LNp91M
ne biosa ne boot menuye girebiliyorumPc kapat, güç düğmesine basar basmaz , seri şekilde arka arkaya F10 tuşuna bas, Taki boot menüsü açılana kadar, Eğer yinede açılmıyorsa Bios menüye girip boot menüyü etkinleştirmeye bak.