Boy Uzaması İçin Ne Yapmalıyım ?

mucahit421

Kıdemli Üye
17 May 2014
2,437
0
Şuan Lise 3 Öğrencisiyim 1.68 Boyum Var Ve Boyumun Kısa Olduğunu Düşünüyorum Nasıl Boyum Uzar Neler Yapmalıyım ? Açıkcası Söylemek Gerekirse İşsizim Öğlen 3 te Kalkarım Hoop Direk PC'ye Geçiyorum Sabah 7 e Kadar PC Başındayım Hep Hiç Kalkmam Günde En Az 15-16 Saat PC Başındayım Rekorum 23 Saat :trl Dediğim Gibi Boyumun Uzaması İçin Neler Yapmalıyım ?
 

mucahit421

Kıdemli Üye
17 May 2014
2,437
0
Süt iç basket oyna esneme egzersizleri yap

Basketball Hiç Beceremem ve Yaşadıgım Yerde Basketball Oynamak İçin Hiç Bir Yer Yok

Bende lise 3 e yeni geçtim 1.85 boyum var. Tavsiyem basketbol ve dengeli beslenme. Pc başındaki birkaç saatini spora ve fitness a verebilirsin bence :trl .

MaşAllah 1.85 Haa Allah Arttırsın :trl Dengeli Beslenme Derken Neler Öneriyorsunuz ? İşin En Kötü Yanıda Fitness Salonu Bana En Az 3 Saat Uzaklıkta Arabayla Arabada Yok .s
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
benimde 1.68 :) serdar ortaç'ın da boyu 1.68 :) ben basket oynuyorum ama zıplayıp atmadan öteye gidemedim. biraz genetik galiba bu işler. iyi bir tavsiye olursa bende uymak isterim. ama son zamanlarda kamburluğu düzeltmek için uğraşıyorum onun faydası oluyormuş 1-2 santim :)
 

merabagorkk98

Katılımcı Üye
10 Nis 2016
591
0
İstanbul
Kardeşim ben 19 yaşında 1.89 boyundayım sana tavsiyem süt içme belirli yaştan sonra vucuda fayda yerine zarar vermeye başlıyor ilk olarak yapman gereken bir fitnees salonuna yazılıp belirli aralıklarla koşman haftada 2 veya 3 defa havuza veya denize gitmelisin kulac atmak boy uzatmalta buyuk önem sağlar sonrasında fitness salonunda barfiks cubuguna asılarak 3 dakıka asılı kal 1 dakika in dinlen tekrar şekilde 5 defa yap her hafta 4 veya 5 defa yap muz ye bu şekilde uzadıgını göreceksin sürekli oldugun yerde zıpla buda son tavsiyem :D
 
Son düzenleme:

alicihancelik

Katılımcı Üye
23 May 2016
522
6
ÖTÜKEN
Bence bısıklet sur ayak kaslarını gelıstır futboll oyna bol bol barfix cek barfıks baya işine yarıyacaktır
bir demir cubukta 5-10 dk asılı kal bızım salondakı hoca kısa boylulara oyle yaptırıyordu uzun cubukta asılı kalıyordu ıdam eıdlmıs gıbı :D
 

EsMak

Üye
14 Mar 2017
125
0
Salona barfix demiri tak ve git gel asıl aynı zamanda süt iç boyun uzar. Basketbol oynamadaki amaç zıplamak uzanmak bir yerlere yetişmek ki boy uzasın gidemiyorsan evinde oluşturursun sistemi :) Hem eğlenceli de zevkle yaparsın :)

benimde 1.68 :) serdar ortaç'ın da boyu 1.68 :) ben basket oynuyorum ama zıplayıp atmadan öteye gidemedim. biraz genetik galiba bu işler. iyi bir tavsiye olursa bende uymak isterim. ama son zamanlarda kamburluğu düzeltmek için uğraşıyorum onun faydası oluyormuş 1-2 santim :)
Kamburluk için en yakın arkadaşına ya da en sık görüştüğün kişiye "ben kambur durduğum zaman belime yumruk at" de hem sen kambur durmazsın hem durunca bi uyarı alırsın böyle böyle düzeltirsin kendini.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.