OnlineTV Plus ver.3.0.3.0
Bu programın ek yardımcıları da vardır : [Kesinlikle kullanmalısınız.]
Gelelim progrogramın kullanılışına
Komedi kanallarının izlenmesi:
Yaklaşık 200 tane komedi kanalı
Gelelim müzik kanallarına [Alfabatik sıra..]
Türk TV ve Radyo Kanalları
Programın kullanışı çok basittir, tek yapmanız gerek izleyeceğiniz ve dinleyeceğiniz kanalın üzerine 1 kez basmanız.
Ben 1024 Sınırlı adsl kullanıyorum, Neredeyse bir kanal 2-3 saniye de açılıyor, gerçekten müthiş bir program.
DOWNLOAD
Süper NOT: Programın ilacı için lütfen PM atmayınız, Konu üzerinden yapınız ilaç isteklerini. PM atanların mesajlar cevaplanmayacaktır. Bu konu üzerinden, "ilacını alabilir miyim" gibi yorumlara atılacaktır ilaçlar.. Kolay gelsin, programı kendim denedim. Süper bir program gerçekten..
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz..
Program hakkında yardımlarınızda buradayım ben.
Bu arada programın çalışması için bilgisayarınızda Real Player olmak zorunda, Eğer yoksa buradan indirebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/11411582...er.3.0.3.0.rar
Burdan Crack dosyasını indirebilirsiniz programın
Bu programın ek yardımcıları da vardır : [Kesinlikle kullanmalısınız.]

Gelelim progrogramın kullanılışına

Komedi kanallarının izlenmesi:
Yaklaşık 200 tane komedi kanalı

Gelelim müzik kanallarına [Alfabatik sıra..]

Türk TV ve Radyo Kanalları

Programın kullanışı çok basittir, tek yapmanız gerek izleyeceğiniz ve dinleyeceğiniz kanalın üzerine 1 kez basmanız.
Ben 1024 Sınırlı adsl kullanıyorum, Neredeyse bir kanal 2-3 saniye de açılıyor, gerçekten müthiş bir program.
DOWNLOAD
Süper NOT: Programın ilacı için lütfen PM atmayınız, Konu üzerinden yapınız ilaç isteklerini. PM atanların mesajlar cevaplanmayacaktır. Bu konu üzerinden, "ilacını alabilir miyim" gibi yorumlara atılacaktır ilaçlar.. Kolay gelsin, programı kendim denedim. Süper bir program gerçekten..
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz..
Program hakkında yardımlarınızda buradayım ben.
Bu arada programın çalışması için bilgisayarınızda Real Player olmak zorunda, Eğer yoksa buradan indirebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/11411582...er.3.0.3.0.rar
Burdan Crack dosyasını indirebilirsiniz programın