Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burut atmadan önce hedef hakkında bilgi toplamanız gerek. Kişiye veya sitelere yönelik olabilir, farketmez. Bilgi topladıktan sonra da o bilgiler doğrultusunda crunch vb. araçlar ile wordlist oluşturup burut fors saldırısı yapabilirsiniz. Daha hızlı sonuç almak için de sanal sunucu üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz. Bazen wordlist'lerin boyutlar 1,2 GB olabiliyor.
Cevap veren herkese helal olsun, yolun acik olsun Turklerim. Peki, ne programlari ise yarar? Bir site var, denemek istiyorum sifre dusurebilirmiyim diye.
Yok dostum Brute İle Site Hacklemek Ne Bileyim Şahsen Bana Değişik Geliyor 2-3 Site bypass Etmek Zor Değil.Zaten burutu Zone kasmak için falan yapıyorsan Fake Root'a Başvur
Merhaba bruteforce halen daha işe yarar. Ancak gelişen şifreleme türleri ve sistemler vs bruteforceyi etkisiz hale getirmiş durumdadır. Sağlam dorklarla işinizi halen daha görecektir.
Eskisi kadar değil adminler artık bu konuda bilinçlendi eskiden çoğu websiteleri 6 yaşındaki çocugun bulabileceği şifreler kullanıyordu.Şimdi ise bruteforcenin tehlikeli olabileceği ihtimalini göz önünde bulundrarak tahmın edilmesi zor şifreler oluşturuyorlar
hala kullanılan bir yöntem ama artık pek fazla verim vermiyor eskiden 100 düşürürsen şimdi 10 düşürürsün + olarak bu defirde pek brute kullanan kalmadı sana tavsiyen ilerlemen sql fln.
İşe yaramaktadır fakat genel itibari ile bruteforce işlemi localde hızlı olmasına karşın web üzerinde sunucunun yanıtına göre hareket edildiği için yorucu bir iştir. Zaten piyasadaki bruteforce yapanların wordlistlerinde belirli şifreler mevcuttur.(Web Brute için) Form kısımlarında oluşturulan rastgele güvenlik kodu bunu biraz daha zor kılmaktadır.