Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emeğe saygı kardeş çok guzel olmuş ellerıne sağlık ama tam olartak hepsını okuamdım dırek olarak notepad'a yapıştırdım boş zamanlarımda uğraşıırm tekrar emeğıne sağlık
epey okudum iş olmasa daha okucaktım gerçekten anlatımın çok güzel kardeşim devamını okucam ne kaptık kar bize. saygılar okumamı bitirince sorularım gelicektir iyi geceler herkese..saat: 03:07 gözlerde görmüyo
kardeş senden bir ricam var bende ders notları var ama C++ programının nasıl kullanıldıgını bilmiyorum mesala yazdıgımız programın nasıl çalıştıgını v.b. bunun gibi şeyleri açıklayabilirmöisin yardımcı olursan sevinirim msn adresim [email protected]
Yazmış olduğun C/C++ programını çalıştımak istiyorsan önce derlenmen lazım. O yüzden c/c++ derleyicine sahip olman lazım. Örnek olarak "borland c++ builder", "borland turbo++", "dev-c++", "microsoft vc++" bunun gibi derleyiciler kullanabilirsin. İnternetten ücretsiz olanları indirebilirsin. Kolay gelsin...
Abi Ben Bu C middir m midir ne veletse ı ne bilmiom abi, Güsel bişeye benzio. basic gibi sanırım. çok saol öğrettiğin için. En kısa zaman da öğrenmeye çalışcam