C++ Nedir ve Temel Dersler!

diablo_67

Yeni üye
21 Ağu 2006
3
0
Kardes Helal Olsun Sana Bak Senin Sayende C Yi ögrendim !!! Thans Ayrica Yillik ödevimde örneklerin Içindeymis Bazi Yerlerini Degistirip Yutturdum :)
 

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
emeğe saygı kardeş çok guzel olmuş ellerıne sağlık ama tam olartak hepsını okuamdım dırek olarak notepad'a yapıştırdım boş zamanlarımda uğraşıırm tekrar emeğıne sağlık:)
 

muleves

Yeni üye
20 Kas 2006
1
0
saol arkadaş bende c++ dersleri alıyorum. yavaş yavaş öğrenecez inşallah.
eline sağlık
 

BlackMask84

Yeni üye
22 Şub 2007
2
0
ellerine sağlık çok güsel anlatmışsın... okuması uzun sürüo ama olsun^^ öğrenicem sonunda bunu. inat ettim...
 

rever

Yeni üye
8 May 2007
7
0
Başta nefret ettiğim fakat öğrendikçe hoşuma giden birşey ellerine sağlık...
 

raiden_

Katılımcı Üye
18 Şub 2007
376
0
epey okudum iş olmasa daha okucaktım gerçekten anlatımın çok güzel kardeşim devamını okucam ne kaptık kar bize. saygılar okumamı bitirince sorularım gelicektir iyi geceler herkese..saat: 03:07 gözlerde görmüyo :)
 

rayaz

Yeni üye
4 Tem 2007
1
0
kardeş senden bir ricam var bende ders notları var ama C++ programının nasıl kullanıldıgını bilmiyorum mesala yazdıgımız programın nasıl çalıştıgını v.b. bunun gibi şeyleri açıklayabilirmöisin yardımcı olursan sevinirim msn adresim [email protected]
 

cebir

Özel Üye
3 Tem 2007
85
2
İstanbul
Yazmış olduğun C/C++ programını çalıştımak istiyorsan önce derlenmen lazım. O yüzden c/c++ derleyicine sahip olman lazım. Örnek olarak "borland c++ builder", "borland turbo++", "dev-c++", "microsoft vc++" bunun gibi derleyiciler kullanabilirsin. İnternetten ücretsiz olanları indirebilirsin.
Kolay gelsin...
 

anx

Yeni üye
8 Tem 2007
5
0
ellerine sağlık baya uğraşmıssın hepsini okuyamadım ama boş zamanlarımda okucam.
inş öğrenirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.