Herkese iyi geceler işletim sistemi win 8 catalyst control center başlatılamıyor.Catalyst control center kullanılarak yapılandırılabilecek başka ayar bulunmamaktadır diyor önceden açılıyordu şimdi neden açılmıyor bilmiyorum yardımcı olabilcek varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman böyle diyor.Yeniden Başlat Bilgisayarı ? Süreklimi Böyle Diyor ? Ozaman Silip Tekrar Kurman Gerekicek..
Her zaman böyle diyor.
Dostum biraz geç cevap olacak ama program ekle kaldırdan sil bütün CCC yi reset at bilgisayara sonra masaüstünde bilgisayara sağ tıkla yönet'e gir ordan aygıt yöneticisine gir ordan görüntü bağdaştırıcısına gir orda olan ekran kartına sağ tıkla özellikler de sonra açılan pencereden yukarıdaki sekmelerden ayrıntılara gir açılan bölümde özellik yazar onu donanım kimlikleri olarak seç aşağıda kodlar çıkacaktır ilk kodu al google'da arat çıkan driver'i indir kur.
Çok teşekkür ederim geç olsun güç olmasın CCC Menager'ı sildim dediğiniz gibi donanım koduyla indirdim ve yükledim şimdi açılıyor çok teşekkür ederim tekrar.
Konu kapatılabilir.