Çok Güçlü DDoS Script! İlk ve Tek VPS ile Veriyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Logictee

Katılımcı Üye
27 Nis 2016
687
2
root.exe
sitelere saldırı yaparsak sonuç alır mıyız tek kişi.
Sonuç alırsınız lakin vds'niz sağlam ise.
Script ÖM den attı vurduğunu düşürüyor ts de eline sağlık :)
Teşekkür Ederim. Biz boşuna birşey paylaşmayız.
izinleri nerden yapcaz hocam ssh terminali nere
İnternette birsürü video mevcut ''codeanywhere'' kurulumu yazarsanız göreceksiniz.
 

Logictee

Katılımcı Üye
27 Nis 2016
687
2
root.exe
Belli başlı rusya teamspeaklerine düzenledigim saldırıda tsleri etkisiz bir şekilde bırakarak down ettim. Videoları paylaşacağım. Eğer codeanywhere kullanıp başka ücretli vps vdsleri kullanmayıp scripte laf eden varsa güler geçerim.
 

Logictee

Katılımcı Üye
27 Nis 2016
687
2
root.exe
Şuana kadar 50 kişi indirdi. Deneyenler verim alıyor. Hiç kimse tarafından bilinmeyen bir scripttir. Kendi yazmış oldugum bir script. Parasız bir şekilde tht üyelerine sunuyorum. Daha çok ilgiyi görmem lazım, elimde 4 tane daha bundan daha kuvvetlisi var. 1 tanesi var o en dikkat çekeni modeme vurunca ekranda mavi ekran çıkıyor siz anladınız :RpS_sleep: Bu arada tht üyelerine verdigim scriptler tht üyelerine mahsustur. Başkalarına paylaşanlara yasal işlem başlatılacaktır bunuda bildirmiş olayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.