maalesef shell üzerinde bu şifreleri girmeme rağmen hata veriyor.Attığım konuda
Kullanıcı adınız:captainkanka
Şifre:thtargecaptainkanka
yazıyor ama böyle mi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef shell üzerinde bu şifreleri girmeme rağmen hata veriyor.Attığım konuda
Kullanıcı adınız:captainkanka
Şifre:thtargecaptainkanka
yazıyor ama böyle mi bilmiyorum
thtcaptainkankamaalesef shell üzerinde bu şifreleri girmeme rağmen hata veriyor.
teşekkür ederim şifre doğru. bu tür birşey ekleyebilirsin kendi shellinethtcaptainkanka
Kodu inceledim içinde bununla kontrol yapıyor bu olması lazım.
varsa atabilirmisin sana zahmet bunu şuan arıyorum![]()
Bunu siz dedikten sonra eklemeye başladım bitti eklemesiteşekkür ederim şifre doğru. bu tür birşey ekleyebilirsin kendi shelline
Teşekkür ederim lakin shellin link kırık sağlık olsunTht N@r Shell V3 |Green Team|
Merhaba herkese, bu gün sizlere Green Team Proje Ekibi (İnovasyon Ekibi) emekleri doğrultusunda php ile kodlanılan N@r shell v.3'ü tanıtacağım. Shellimizi diğer shellerden ayıran en büyük özelliği shell scanner bulundurması ve otomatik taramasını yapmasıdır. Programın sürümü: 3.0 Kullanılan...www.turkhackteam.org
Buyurun hocam eski bir konu
shellin son durumunu arada sırada paylaşarak konunun takipçilerini bilgilendirebilirmisinizBunu siz dedikten sonra eklemeye başladım bitti eklemesi
Elimden geldiğince yapmaya çalışırım.Teşekkür ederim lakin shellin link kırık sağlık olsun
shellin son durumunu arada sırada paylaşarak konunun takipçilerini bilgilendirebilirmisiniz![]()
Kusura bakmayın o zmnTeşekkür ederim lakin shellin link kırık sağlık olsun![]()