Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hile kullanmadan önce düşünseydin dostum itemler çöp oldu başka hesaptan almadıkça oynayamazsin
hile kulanamadım bile daha yenı ındırdım oyuna gırdım cıktım vac gelmıs bı kac el atsaydım keske ya
takas lama ımkanım satabilrmıyım
yenı hesaba tks labılırmım
hile kulanamadım bile daha yenı ındırdım oyuna gırdım cıktım vac gelmıs bı kac el atsaydım keske ya
takas lama ımkanım satabilrmıyım
yenı hesaba tks labılırmım
Vac hatası olabilir kardeşim sende vac sanmışsındır.Steam i kapat ve yönetici olarak çalıştır,ardından oyuna gir bak bakalım girebilecek misin
YouTube'dan veya THT'den hack indirmeseydin. 7 aydır public hack kullanıyordum, overwatch ban yedim. Şu an 2 aydır public hack ile ban yemeden oynuyorum.
o hile mh den mi indirın
![]()
olan oyunlara olcak csgo baska hesapta simdi olmaz
olmadı![]()
CCLeaner falan var mı bilgisayarda ? Birde antivirüsü kapat oyuna girip ana sayfa ekranını F12 ile çek ve çıkınca yükle.Ardından steam profilinin linkini at
Ağzı olup bilgisi olmayan herkes konuşur olmuş. Dünden itibaren çok güzel ve büyük bir VAC yasaklaması dalgası başladı. 1.000'den fazla kullanıcı dakikalar içerisinde VAC yasağına maruz kaldı, hâlâ da devam ediyor. Bunun sebebi ise 6-7 civarında ki büyük hile ve sayısız küçük hile üreticileri aynı anda tespit edilip kara listeye eklendi.
Şunu belirtmekte fayda var ki, VAC sistemi tamamıyla otomatik olarak çalışan bir sistemdir, hiçbir insan sistemin işleyişine müdahalede bulunmaz. VAC algoritması ise mevcut zamanda sistem hafızasında çalışıp da oyuna entegre olmuş yada oyunla iletişime geçen yazılımları tespit eder ve gerekli taramayı yapar, ardından gerekirse kullanıcıyı VAC yasaklıları listesine ekler.
Özetle;
Hile kullanma gibi bir durumda bulunmadıysanız hiçbir şekilde VAC yasaklıları listesine giremezsiniz, şu ana kadar Steam tarihinde bir tane bile haksız VAC yasaklaması bulunmamaktadır. VAC yasaklamasına maruz kaldıysanız kesinlikle kaldırılması gibi bir şey söz konusu değildir.