Deep Web En Fazla Kaçıncı seviye ye Gelinmiş ?

waryota

Uzman üye
13 Tem 2015
1,280
0
Almanya
mosonluk illimünati gibi siteleri kullacı panelleri var pc'de dökümanlarım var benim uzantılarım bide şöyle çöplük gibi biraz kullanıcıların arama motorlarında google yahoo gibi yerlerde görünmesini istemeyen kişilerin linklerini sakladıkları yer ama gizemli, yanlız insanın içinde merak uyandırıyor ilginç şeylerle karşılaşabiliyorsunuz. Cinayetler gibi seri katiller gibi bence güzel :D

taryıcı olarak tor browser ile girmeniz gerekiyor oda deep web yani derin web'e giren kişileri IP adreslerini kedi aralarında deiştiriyor.
 
Son düzenleme:

UrunguBeg

Üye
29 Ocak 2015
59
0
Beyler olay şu ki bu katmanları kimse oluşturmamıştır.Orası ne kadar gizlendiyse ne kadar korunduysa o kadar alt katmanda sayılır.Deep Web yani derin internet de indexlenmemiştir içeriğinden dolayı.Normal tarayıcılar girmenize izin vermez.Yalnızca özel tarayıcılarla girebilirsiniz.
 

Raphers

Adanmış Üye
31 Ağu 2014
7,286
5
System.Net
Madem kimse bu seviyelere gelemiyor o zaman bu seviyelerin içindeki bilgileri oraya kim yerleştirdi veya kim güncelliyor ? Deep Web dediğimiz öyle oyunlar gibi çalıştıkça seviye atlayacağımız bir yer değil. Belli bir seviyeden sonra internet işinize yaramıyor. Bazen yerel olarak bazen ağ kurarak bazen de özel cihazlarla başka özel makinelere bağlanmak gerekiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.