Merhaba güzel kardeşlerim arkadaşlarım.. Seviyorum burayı ya nasıl desem kendimi çok yakın hissediyorum.. Konumuza gelir isek Aklıma günlerdir takılan ve baya kurcalayan konular hakkında sorular sormak istiyorum.. Bu deep web hakkında bir çok konu var biliyorsunuz herkes farklı bir şey yazıyor ama ben hakikatın peşindeyim veya gerçeğe en yakın bilginin.. Kimileri deep web'in seviye seviye olduğunu söylüyor ve her sistemin giremeyeceğini söylüyor kimileri ise
deep web'in sadece keşfetmeye dayalı bir yer olduğunu söylüyor.. Yani bunlar diyolar ki ; deep web de dolaşırken birde üst seviye içeren siteye girebilirsin söylentiler var..
1: Sorum deep web de : seviye katman veya eşik sınır gibi terimler var mıdır ?
2 : sorum : Eğer katmanlar var ise ilk seviyeler .onion. sonraki seviyeler.rdos .lll vesaire..Bu İLK seviyelere tor ile ulaşılıyor.. Peki diğerleri? Ulaşılabilir mi? choasvpn ile vesaire denmiş ulaşan varmı?
3 : sorum : Forumlarda bazı üst seviye linkler var bunlar uydurma linkler mi? Yoksa gerçek midir?
4:sorum: Sizce Gerçekten üst seviyeler var mıdır? Yoksa efsaneye dayalı mıdır?
5: sorum : Deep web sonsuz bir evren gibi düşünebilir miyiz buradaki siteler normal sitelerden daha mı çok?
6 sorum : .onion sitelere neredeyse herkes girer öyle değil mi? Peki diğer uzantılı sitelere girmeyi başarabilirsek üst düzey seviye linkleri nereden bulacağız? Yani açıkcası çok karmaşık durum...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
deep web'in sadece keşfetmeye dayalı bir yer olduğunu söylüyor.. Yani bunlar diyolar ki ; deep web de dolaşırken birde üst seviye içeren siteye girebilirsin söylentiler var..
1: Sorum deep web de : seviye katman veya eşik sınır gibi terimler var mıdır ?
2 : sorum : Eğer katmanlar var ise ilk seviyeler .onion. sonraki seviyeler.rdos .lll vesaire..Bu İLK seviyelere tor ile ulaşılıyor.. Peki diğerleri? Ulaşılabilir mi? choasvpn ile vesaire denmiş ulaşan varmı?
3 : sorum : Forumlarda bazı üst seviye linkler var bunlar uydurma linkler mi? Yoksa gerçek midir?
4:sorum: Sizce Gerçekten üst seviyeler var mıdır? Yoksa efsaneye dayalı mıdır?
5: sorum : Deep web sonsuz bir evren gibi düşünebilir miyiz buradaki siteler normal sitelerden daha mı çok?
6 sorum : .onion sitelere neredeyse herkes girer öyle değil mi? Peki diğer uzantılı sitelere girmeyi başarabilirsek üst düzey seviye linkleri nereden bulacağız? Yani açıkcası çok karmaşık durum...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..