Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu deep web de nevar bilmiyorum
dostum sen boşver deep webi
güvenilir yerlerden alışveriş yap başına bişey gelmez
ama niyetin madde ve silah vb. Ise allah yardım etsin sana
İllegalse yapacagın iş kendine dropcu bulmakla başlayabilirsin. İCQ da bu tarz illegal veyahut legal faaliyetlerle uğraşan insan çok KKTC de yaşayan birisini bulabilirsin İCQ da ama sorumluluk sana ait söylemedi deme tek bir ipucu vericem sana darbe adını iyi araştır fazlasını söyleyemem
Deep Web Üzerinden Alışveriş Yapmanızı Önermiyorum Sonuçta Elinizde Aldığın Şey Hakkında Kesin Bir Bilgi Yok, Problem Çıkarsa İade Edebileceğin Kimse Yok.
+Olarak Çeşitli Kimlik ve Kredi Kartı Bilgileriniz Çalınabilir.
Atacbey
Sana ne olacağını söyleyeyim;
1-Diyelim tehlikeli bir şey sipariş verdin ama gelmez.
2-Türkiye'ye geldi diyelim eline asla ulaşmaz.
3-Siber Dünyanın sınırı yok başın belaya girer.
Tavsiyem ne arıyorsan dışarda var git bul ama tek bir şeyi unutma bilgiyi nerede aradığına dikkat et.
darknetle alakası olmayanların yorumlarıyla dolmuş sohbet ,açıklık getirelim küçük küçük şeyler alın aynı satıcıdan olduğuna dikkat edin sonra zaten satıcıya güvenip güvenmiyiceğiniz size kalmış sonuçta o satıcı sizden birşeyler kazanmak için bir şeyler satmak zorunda elinde ondan olduğunu bildiğiniz zaman satmaması için pek bir sebeb yok. e tabi bu ruh eşi aramak gibi gerçekten düşük bir ihtimal