Selamunaleyküm.Discord Nitro yu nasıl para vermeden alabilirim yardımcı olabilirmisiniz bildiğiniz yöntemler varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,
bazı sunucular var discordda 3 davete 1 aylık nitro veriyorlar yada 8 davete 1 yıllık nitro o sunuculara denk gelirsin bedava alırsın onun dışında pek para vermeden alacağını düşünmüyorum iyi formlar![]()
Selamunaleyküm.Discord Nitro yu nasıl para vermeden alabilirim yardımcı olabilirmisiniz bildiğiniz yöntemler varmı?
Merhabalar,
Sunucu patlıyor denemenizi tavsiye etmiyorum. Hatta eğer bir sunucuyu kapatmak istiyorsanız bu şekilde nitro alabilirsiniz o sunucuya.
Şöyle bir içerik var yardımcı olur sizlere:
https://youtu.be/xar1GF2vJSQ
Dün paylaşılmış.
bu tür videolar, sunucular programlar, siteler hep yalan dolan oluyor umarım inanmamışsınızdır.
Onların hepsi dolandırıcı hocam. Bir tane veren yok maalesefmerhaba,
bazı sunucular var discordda 3 davete 1 aylık nitro veriyorlar yada 8 davete 1 yıllık nitro o sunuculara denk gelirsin bedava alırsın onun dışında pek para vermeden alacağını düşünmüyorum iyi formlar![]()