Discord Nitroyu Nasıl Elde Edebilirim

Heartdarq

Katılımcı Üye
28 Kas 2020
429
1
merhaba,
bazı sunucular var discordda 3 davete 1 aylık nitro veriyorlar yada 8 davete 1 yıllık nitro o sunuculara denk gelirsin bedava alırsın onun dışında pek para vermeden alacağını düşünmüyorum iyi formlar :)
 

KerimDesign

Katılımcı Üye
17 May 2018
283
48
Ofis
şu sıralar cc ile alanlar mevcut fakat önerilen bir yol değil internette ayrıyetten satılan siteler mevcut fakat ne kadar güvenilir olduğu konusunda birşey diyemem.
 

TriggerCAT

Üye
30 Eyl 2017
89
1
fsociety
merhaba,
bazı sunucular var discordda 3 davete 1 aylık nitro veriyorlar yada 8 davete 1 yıllık nitro o sunuculara denk gelirsin bedava alırsın onun dışında pek para vermeden alacağını düşünmüyorum iyi formlar :)

Bu sunucular scam sunucuları inanıp davet etmeyin, sunucuyu 10k kişi yapıp 30 - 100 lira arasında satıyorlar. Size verdikleri bir şey yok yani, inanmayın.

Discord nitro almak için genelde CC kullanılıyor fakat asla kullanmanı önermiyorum.
 

Piskopat666

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
313
1
root@error
Selamunaleyküm.Discord Nitro yu nasıl para vermeden alabilirim yardımcı olabilirmisiniz bildiğiniz yöntemler varmı?

Davet karşılığı alanların çoğu scam oluyo gerçek olsada illegal şekilde alınıyor
Programlara gelirsek programlar sizin tokeninizi elde etmek için user kasıyor rat veya keyloggerlı çoğu
Yani kısacası para vermeden alamassın :D
 

CAGLARmc

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
393
66
Jupiter
Merhabalar,

Sunucu patlıyor denemenizi tavsiye etmiyorum. Hatta eğer bir sunucuyu kapatmak istiyorsanız bu şekilde nitro alabilirsiniz o sunucuya.

Şöyle bir içerik var yardımcı olur sizlere:

https://youtu.be/xar1GF2vJSQ

Dün paylaşılmış.

bu tür videolar, sunucular programlar, siteler hep yalan dolan oluyor umarım inanmamışsınızdır.
 

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,621
440
TBMM
merhaba discorda invite sunucuları mevcut yada xbox game pass tarifesinden yararlanabilirsiniz iyi forumlar dilerim :) yada discord nitro generatorler var bulabilirseniz ondan alınız
 

tades92

Yeni üye
18 Ocak 2021
8
1
Kardeş illahi para vereceksin benim sana önerim şu : normalde 1 aylık nitro 60 tl filan ama "plati.ru" da 3 aylık nitroyu 20 tl ye satıyolar ben oradan aldım
 

tayoshi

Yeni üye
21 Tem 2019
49
3
Nereye
Selamlar değerli forum sakinleri,Discord'da 3 davete nitro veren yerler scam dir.Bide kanıt diye bi kanal açmışlar incele yapıp bi takım kodlar giriyorlar ve nitro atmış gibi gözüküyo size.Bunun dışında bide CC yöntemi var fakat bu baya sıkıntılı yani yaparken vpn falan kullanınki yakalanmayın.Başkada yok parayla satın alabilirsiniz başka.İyi günler :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.