Eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size saygılı bir biçimde bu hackin ne olduğunu ne işimize yarayacığını ve önemli mi önemsiz mi diye sormuşum bakın altını çiziyorum bilmeden neden böyle bir tepki verdiniz anlamadım herkes neyin ne olduğunu bilmiyor ve sormak istiyor yukarıda yazdığım yazıda da herhangi bir eleştiri veya olumsuz cümle yazmadım her cümlem soru şeklinde ama malesef görüyorum ki ne dediğimi anlamamışsınız yinde de teşekkür ederim böyle bir yorum almak üzdü beni sağolun.Öncelikle senin okuduğun okul edu.tr nasıl senin ve öğretim görevlileri için önemliyse buda aynı şekilde onlar için önemlidir. Ben bilgimi sınıyarak gidiyorum peki seni burada rahatsız eden nedir? Düşman olmadığımız ülkelerin listesi mevcut okumaman senin hatandır. Data da neler var hepsini görebiliyorum burada 10 20 yaş arası çocuklar ve data paylaşmamak için index atıyorum. Buda herkesin hür kararı gibi benim kararım.
Burada da düşmanlığımız olmayan ülkeler iyi forumlar.Turk Hack Team White List
Selamlar, Aşağıda isimleri bulunan ülkelere siber saldırı yapılması yasaktır. Aşağıdaki ülkeler beyaz listemizde (white list) bulunmaktadır. Ciddi bir durum olmadığı müddetçe saldırı yapılmayacaktır. Türkiye Azerbaycan Almanya Kazakistan Kırgızistan Özbekistan Türkmenistan Macaristan Kuzey...www.turkhackteam.org
Sanırım tam net anlaşılmadım.size saygılı bir biçimde bu hackin ne olduğunu ne işimize yarayacığını ve önemli mi önemsiz mi diye sormuşum bakın altını çiziyorum bilmeden neden böyle bir tepki verdiniz anlamadım herkes neyin ne olduğunu bilmiyor ve sormak istiyor yukarıda yazdığım yazıda da herhangi bir eleştiri veya olumsuz cümle yazmadım her cümlem soru şeklinde ama malesef görüyorum ki ne dediğimi anlamamışsınız yinde de teşekkür ederim böyle bir yorum almak üzdü beni sağolun.