Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerim 2.el alman, letgo gibi yerlerden uygun fiyata bulabilirsin diye düşünüyorum. biraz donanım bilgin varsa cihazı kontrol edip yada yakında bulunan bir bilgisayar teknisyenine birlikte gidip bakabilirsiniz . (şayet öyle birşey olursa teknisyenin dibinden ayrılma parça çalma ihtimali muhtemel)Öncelikle hepinize merhaba, yakın zamanda eski bilgisayarım hurdaya döndüğü için şuan da daha eski bir bilgisayar aramaktayım kali kaldıracak kadar yeni olsun bana yeter şuan aklımda DV-4000 almak var önerilerinizi bekliyorum
Maks 400 tlBütçeniz nekadardır?
Bu bütçeye bilgisayar almanızın imkanı yok. Çünkü günümüzde 8 gb bir ram bile 400 tl olmuş durumda. Kullanılabilecek bir ortalama pc 1000 dolar civarından başlar. Bence paranızı ona göre biriktirmelisiniz.Maks 400 tl
Katılıyorum. Bence de biraz daha biriktirmelisiniz.Bu bütçeye bilgisayar almanızın imkanı yok. Çünkü günümüzde 8 gb bir ram bile 400 tl olmuş durumda. Kullanılabilecek bir ortalama pc 1000 dolar civarından başlar. Bence paranızı ona göre biriktirmelisiniz.
Zaten dv 4000 den bahsetmiştim postta zor çalışan bilgisayardostum 400 tl ye kusura bakma da anca çöp alırsın