Evren Atak 1.3 Çıktı [Videolu]

CaDaBRa

Kıdemli Üye
16 Ara 2012
2,139
0
malatya
abi bi sitede admin/login olarak denedm asıl sorun orda değil panel var fakat mozillada hangisini alıcam :D yine name den sonrasını alıom ama hep parantez içinde de bişiler verio o parantezide alayım mı
 

ByDoldis

Uzman üye
16 Ağu 2012
1,147
2
/dold.htm
Daha önce böyle bir hata oluşmamıştı ben yaklaşık 30-40 kere denedim farklı sitelerde joomla vs. ama bu hatayı vermemişti / kaldırıp denermisin birde veya pcnde sorun olabilir.
not : değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

aynı hata bendede var win7 64 bit kullanıyorum. uyumluluk ayarlamasınıda yaptım ama hala aynı hatayı veriyor prog. çalışmaya başladıktan en fazla 5 dk sonra hata verip kapanıyor.Çözümü var mı acaba?
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
güzel işler çıkarıyorsun üstüne birşeyler katarak ilerlet bunu bence videolu falanda anlatman iyi olmuş ayrıca emek verilmiş belli :)tebrikler.
 

HiccKimse

Üye
17 Ara 2012
98
0
program cok güzel görünüyor emeğinnize sağlık (görünüyor diyorum çünkü acılmıyor bende , hata veriyor :( )
 

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
güzel işler çıkarıyorsun üstüne birşeyler katarak ilerlet bunu bence videolu falanda anlatman iyi olmuş ayrıca emek verilmiş belli :)tebrikler.
teşekkür ederim geliştireceğim emin olabilirsiniz.

program cok güzel görünüyor emeğinnize sağlık (görünüyor diyorum çünkü acılmıyor bende , hata veriyor :( )
framework hatasıdır sürümü 4'e yükselt
Bi tane siteyi hackliyim dedim şifre kırılamadı utancımdan programı kapatıyorum dedi la :D

emmend kodlarını hatalı yapmıssındır ondan dedi :D oda bir nevi insanların yüzünü güldürmek için ekledim.
--------
Not : Hata Alanlar için video çektim upload olunca konuya yükliyeceğim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.